Samsung, Galaxy S8 modellerinde yaşanan donma sorunlarının önüne geçmek için Touchwiz arayüzünü güncelledi. Peki, güncelleme ile sorun çözülebildi mi?



Samsung'un Mart ayında duyurusunu gerçekleştirdiği Galaxy S8 ikilisinin, teknik özellikleri ve kullanıcıların gösterdiği ilgi ile akıllı telefon pazarı için bu yılın parlayan yıldızı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Note 7 faciası sonrasında kullanıcılara kendini affettirmek isteyen Samsung, bu kez Galaxy S8 modellerinde Touchwiz nedeniyle yaşanan takılmalar nedeniyle yoğun tepkilere maruz kaldı.

Zira, üst seviye donanıma sahip olan amiral gemi modellerinde donma veya takılmalar yaşanması, kullanıcılar tarafından haklı olarak kabul edilemez sorunlar arasına dahil ediliyor.

Galaxy S8 arayüzde yaşanan takılmalar ile gündemde!
Galaxy S8'e özel Touchwiz arayüzü için hazırladığı güncellemeyi Play Store'da yayınlayan Samsung, güncelleme notlarına ' Ana ekran ve uygulama ekranları arasında geçiş yapmak için yukarı ve aşağı sürüklerken oluşan gecikme sorunu düzeltildi. ' ibaresini ekledi.



Beyaz arka planda simgelerin altındaki uygulama isimlerinin görünürlüğünü iyileştiren ve bilgi ekranına ev sahipliği yapan yeni TouchWiz sürümü için kullanıcılardan gelen ilk geri bildirimler sorunun çözüldüğü yönünde.

Samsung'un TouchWiz arayüzü ile yıllarca sorun yaşadığını ve kısa bir süre önce bu sorunların üstesinden geldiğini göz önünde bulundurduğumuzda, Touchwiz'in bu tarz sorunlar ile tekrar gündeme gelmesi kullanıcıları telaşlandırıyor.

Shiftdelete