Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Samsung (https://www.forumunuz.com/samsung/)
-   -   Samsung Galaxy S10 tanıtım tarihi (https://www.forumunuz.com/samsung/146756-samsung-galaxy-s10-tanitim-tarihi.html)

Penia 11 Ocak 2019 10:11

Samsung Galaxy S10 tanıtım tarihi
 
Samsung Galaxy S10 tanıtım tarihi

Samsung Galaxy S10 tasarımı

Eagle-eyed adlı Reddit kullanıcısı tarafından gün yüzüne çıkartılan bilgiler doğrultusunda Samsung‘un One UI makalesinde yanlışlıkla Infinity-O ekran tasarıma sahip olan bir telefona yer verdiği görülüyor.

Kısa süre içerisinde söz konusu hatayı fark eden Samsung yetkilileri, ince ekran çerçeveleriyle dikkat çeken Infinity-O ekranlı telefonun yerine daha kalın çerçeveli başka bir modeli koyduğunu da görmekteyiz.

Söz konusu modeli kaldırıp yerine daha kalın çerçeveli bir model koyan Samsung herkesin kafasını karıştırmış durumda. Ayrıca yukarıdaki resimlerde de görebileceğiniz gibi, ekrana gömülü kameranın büyüklüğü de oldukça dikkat çekiyor. Hatırlarsanız, daha önceden paylaşılan raporlarda, bizleri daha dar bir kamera deliği karşılıyordu.

Bu detaylar geride bırakacak olursak, görsellerden de görebileceğiniz üzere söz konusu ekrana gömülü kameranın, telefon çalıştığı zaman geliştirilen arayüz tasarımı sayesinde tabiri caizse görünmez hale geliyor.


https://resmim.net/f/P8H0E1.jpg

Tüm bunların haricinde, daha önceden yapılan sızıntıları da göz önünde bulunduracak olursak, Galaxy S10′un tasarımın Samsung’un yanlışlıkla sızdırdığı makaledeki gibi görüneceğini de aşağı yukarı tahmin etmekteyiz.

Galaxy S10 tanıtım tarihi de netleşti!

Samsung yeni amiral gemisi cihazlarını MWC 2019‘un hemen öncesinde düzenleyeceği özel bir etkinlikle duyuracak. Dünyanın dört bir yanında eş zamanlı olarak düzenlenecek bu etkinlik, Galaxy serisinin geleceğini gözler önüne serecek.

Bu tanıtım etkinliğinin merkezi ise San Francisco olacak.. Yeni telefonlar bu ana etkinlikte tanıtılırken, diğer seçilmiş ülkelerdeki etkinlikler bu tanıtımı takip edecek.

https://resmim.net/f/IE1sZ5.png


Çok konuşulan ve merak edilen tanıtım tarihi ise 20 Şubat 2019 olarak açıkladı.

Penia 11 Ocak 2019 10:11

Cevap: Samsung Galaxy S10 tanıtım tarihi
 
ay çok güzel :okey:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem