1 Adet soğan
1 Çorba kaşığı margarin
3 Adet havuç
2 Adet patates
1 Çorba kaşığı salça
400 gr brüksel lahanası
2 Su bardağı sıcak su
2-3 Diş sarımsak
1 Adet limon suyu
Tuz, nane, kırmızıbiber, maydanoz
Hazırlanışı
Eti yıkayıp, suyu çekinceye kadar kavurun.
Üzerine ince kıyılmış soğanı ve margarini ilave edip, kavurmaya devam edin.
Küçük doğranmış havuç ve iri doğranmış patatesleri de ekleyip, karıştırın.
Salçayı hafifçe sulandırıp, lahanayla birlikte ete katın.
Üzerine sıcak su ilave edip, 20 dakika pişirmeye bırakın.
İndirmeye yakın, üzerine dövülmüş sarımsak, limon suyu, tuz nane ve karabiber katıp karıştırın.
Ocaktan aldıktan sonra maydanozla süsleyip, sıcak olarak servis yapın.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Etli Ekşili Brüksel Lahanası
18 Nisan 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.