Gerekli Malzemeler ve Hazırlanışı
500 gr. dondurulmuş elma dilimi patates
5 gr. kuru erik
5 gr. paprika
5 gr. kuru nane
4-5 dal taze kekik
40 ml. zeytinyağı
Tuz Karabiber
Patatesleri derin bir karıştırma kabına alın. Tüm baharatları ve yağı ekleyin harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine taze kekikleri ekleyin ve 200 derecede 10 dakika pişirin. Yanında ketçap ve mayonezle servis edebilirsiniz.
Üyelik tarihi
20 Ağustos 2016
Bulunduğu yer
Balıkesir
Yaş
27
Mesajlar
429
Seslenildi
18 Mesaj
Etiketlendi
15 Konu
Ruh Hali
Fırında Baharatlı Patates Tarifi
23 Kasım 2016
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati