MSB Memur Alımı Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından açılan MSB memur alımı başvuruları devam ediyor ve vatandaşın MSB başvuruları için ilgisi sürüyor. Peki, MSB memur alımı başvuruları ne zaman bitiyor?

MSB MEMUR ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuruları gerçekleştiren adaylar, başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. MSB’nin yayımladığı kılavuzda yer alan bilgiye göre, ön başvurusu kabul edilen adaylar 26 Şubat’ta açıklanacak. Ön başvurusu kabul edilen adaylar, 12 Mart 2018 tarihine kadar posta/kargo veya şahsen müracaat ile istenilen belgeleri MSB Personel Temin Daire Başkanlığı Cebeci/Ankara'da bulunduracaklardır.

MSB MEMUR ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN NE ZAMAN?

MSB memur alımı için 28 Aralık 2017 tarihinde başlayan başvurular 12 Şubat 2018 tarihinde sona erecek. Adaylar, başvurularını msb.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirecek. Başvuru formunun Genel Ağ üzerinden doldurulması esnasında kendinize ait bir aday numarası belirlenecektir. Daha sonra bu numarayı kullanarak, kendi bilgilerinizi kontrol edebilir, varsa değişikliklerinizi yapabilirsiniz. Başvuru bilgilerinizi ve aday numaranızı gizli tutmanız gerekmektedir.