2015 yılında sinemalarımıza uğrayan yerli korku yapımı Deccal toplamda 170.190 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başarmıştı. 1 milyon 747 bin 218 TL gişe elde eden filmin devam halkası da bu yıl itibariyle geliyor.

Tüm dünyayı kötülüğe ve felaketlere sürükleyecek olan kehanetin temeli olan bebek 6.6.2016’da doğmuştur. Bebeğin annesi olan Duygu olanlara dayanamayarak intihar etmiştir ancak bebeği koruyan şeytani tarikat yılmamıştır. Kehanetin devam edebilmesi için Venüs tutulmasının olduğu gece annesiyle aynı kandan bir kadın tarafından emzirmek çocuğun kehaneti gerçekleştirmesi için yeterlidir. Bu yüzden Duygu’nun kardeşi Öznur şeytani güçlerin gözetimine alınmıştır. Bu ayinin önüne geçmek isteyen Türk ve Avrupalı gizli teşkilatlar bebeği aramaktadırlar ancak bebek çocukları olmayan bir çifte evlatlık verilmiştir. Şeytani tarikatların gözlediği bebek geldiği eve de lanetini getirecektir...

İlk filmin yaratıcı ekibi de değişmedi. Filmin yönetmenliğni Özgür Bakar üstlenirken filmin senaryosunu ise Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım yazdı. İlk filmin başrolü Öznur Serçeler'in boy göstermeyeceği yapımın kadrosunda Emel Karaköse, Aysan Sümercan, Murat Prosçiler, Burak Sarımola, Gülay Hayır, Volkan Cal, Arzu Budak veToygun Ateş yer alıyor.

Film, 16 Haziran'da sinema salonlarında yerini alacak!



Beyazperde