Paraguay, Arjantin ve Brezilya arasındaki sınır bölgesinde geçen bir aksiyon-macera hikayesini anlatacak olan Triple Frontier filminde sorunlar bitmiyor. Yaklaşık 15 yıldır geliştirilmeye çalışılan proje hala başrolünü arıyor.

Filme dair gelen son kadro gelişmesi film için anlaşmaya varılan 21 Jump Street rolü ile tanınan Channing Tatum ve Mad Max ile Başlangıç rolleri ile yıldızı parlayan Tom Hardy'nin projeden ayrılması olmuştu. Bu ayrılığın ardından filmin yapım şirketi Paramount Pictures da projeyi bıraktığını açıklamıştı. Film o zamandan beri belirsiz bir durumdaydı. Yıllar içerisinde filmde Johnny Depp, Tom Hanks ve Will Smith gibi ünlü oyuncuların isminin geçtiği proje için düşünülen son başrol ise Ben Affleck idi. Ancak Affleck'ten konuya dair bir açıklama gelmedi. Sonunda filme dair bir gelişmenin olduğu dedikoduları kulislerde dönmeye başladı.

Deadline'ın haberine göre Netflix yapımı olacak olan filmin başrolü için Transformers'ın yıldızı Mark Wahlberg düşünülüyor. Charlie Hunnam, Garrett Hedlund ve Pedro Pascal da düşünülen isimler arasında yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Margin Call, All Is Lost ve A Most Violent Year filmlerinin kamera arkasında bulunan Oscar adayı J.C. Chandor oturuyor.


beyazperde.com