Kıyamet Günü(2012), Yetimhane(2007) ve Canavarın Çağrısı(2016) gibi filmlerle tanınan, şu anda ise Jurassic World devam filmini çekmekte olan ünlü yönetmen J.A. Bayona, Twitter hesabından filmin ilk görselini paylaştı.

J.A. Bayona'nın Jurassic World 2'den paylaştığı görselde tanımadığımız gizemli bir küçük kız, dinazor kalıntılarından oluşan bir müzede görünüyor. Film hakkında henüz bilgiler çok az olsa da bu kare görsel açıdan estetik bir film izleyeceğimizin sinyallerini veriyor.



Orijinal üçleme Jurassic Park(1993)'tan 25 yıl sonra yani 2018'de vizyona girecek devam halkası Jurassic World 2'nin çekimleri Şubat ayında başladı ve Hawai'den önce Londra'da devam ediyor.

Trevorrow film için, “İkinci filmin çok daha fazla korkutucu ve gerilimli olacağını söyleyebilirim. Yeni filmin tasarımları için sıfırdan hazırlıklar yapıyoruz. Hikâye ile daha iyi bir uyum sağlasın diye çalışıyoruz. J.A. Bayona’nın bu filmi yönetmesi için çok baskı yapıyorum. Bence onun yetenekleri ile yeni film muhteşem olabilir.” açıklamasında bulundu. Ayrıca Trevorrow bu yılın başlarında yeni film için, "Bu sefer birkaç dinozorun insanları bir adada kovaladığı bir film düşünmüyoruz. Bu fikir çok hızlı bir şekilde eskiyor.” şeklinde de konuşmuştu.

Haziran 2018'de vizyona girecek olan filmde Chris Pratt'ın canlandırdığı Owen Grady ve Bryce Dallas Howard'ın canlandırdığı Claire Dearing karakterleri ilk filmde olduğu gibi yine boy gösterecek. Devam filminde ayrıca James Cromwell, Ted Levine ve Toby Jones yer alıyor. İlk filmde yönetmen koltuğuna oturan Colin Trevorrow, bu filmde Derek Connolly ile birlikte senaryoyu kaleme aldı.

Beyazperde