Lyon Başkanı Jean Michel Aulas, Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in golcüleri Alexander Lacazette ile ilgilendiğini doğruladı. Aulas bununla birlikte Londra ekibinin 50 milyon Euro’luk teklifini yetersiz buluyor.



Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Lyon'un golcüsü Alexander Lacazette’i kadrosuna katmak istiyor. İngiliz basınına göre Londra ekibi, Lacazette için 50 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda.

Lyon Başkanı Jean Michel Aulas da Lacazette için Arsenal'den teklif aldıklarını doğruladı. Ancak Aulas, 50 milyon Euro’luk bonservis bedelini yeterli görmüyor. Lacazette ile daha önce Atletico Madrid'in ilgilendiğini söyleyen Aulas, o dönemde İspanyol ekibinden 65 milyon Euro’luk teklif aldıklarını söyledi.

L'equipe gazetesine konuşan Aulas; "Açıkçası Lacazette’in gelecek sezon Atletico forması giyeceğini düşünüyordum. Bize 53 milyon Euro ve 12 milyon Euro performans primi önerdiler. Ancak transfer yasağı cezası transferin gerçekleşmesini engelledi" ifadelerini kullandı.

Arsenal'in Lacazette’i transfer etmek için benzer bir bonservis bedelini gözden çıkarması gerektiğini vurgulayan Aulas; "Sanırım her sezon 25-30 gol atan bir oyuncu için istediğimiz bedelin yüksek olduğunu düşünmüyorum" dedi.