Eto'o'dan Fenerbahçe'nin Yeni Kalecisi Kameni'ye Övgü: Tüm Zamanların En İyisi

Antalyaspor'da forma giyen Samuel Eto'o, Fenerbahçe'nin yeni transferi Carlos Kameni'yi övdü, 'Onun tüm zamanların en iyi Kamerunlu kalecisi olduğunu söyleyebilirim.' dedi.



Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in rakibi Carlos Kameni oldu... Sarı-lacivertliler bu transfer için Malaga'ya bonservis bedeli ödemeyecek. F.Bahçe Kulübü de 33 yaşındaki tecrübeli kalecinin bugün 18.30'da İstanbul'a geleceğini açıkladı. Kameni, sağlık kontrolünden geçtikten sonra yarın kampa katılacak. Yıllık 2 milyon Euro alacak olan tecrübeli eldiven, 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalayacak.


ETO'O'DAN VATANDAŞINA ÖVGÜ


Antalyaspor forması giyen Kamerunlu yıldız Eto'o vatandaşı Kameni'yi şu sözlerle övdü:

"Kameni özel bir kaleci. Hatta onun tüm zamanların en iyi Kamerunlu kalecisi olduğunu söyleyebilirim. Yetenekleri çok kuvvetli. Tecrübesini zaten anlatmama gerek yok. Ben onun çok uzun yıllar daha futbol oynayabileceğini düşünüyorum. Oyun içinde ne yapacağını iyi bilir."



Carlos Kameni, 335'le La Liga tarihinin en çok maça çıkan yabancı kalecisi unvanına sahip. Kamerunlu, kaleci aynı zamanda La Liga'da 426 golle en çok gol yiyen yabancı kalecisi...