Sizi kötü gösteren 3 giyinme hatasını düzeltin

Bu basit stil testlerini geçebilecek misiniz?
Ortamdaki en şık takım elbiseye sahip olabilirsiniz. Fakat eğer üstünüze düzgün bir şekilde oturmazsa kimse fark etmeyecektir. Bu basit hatalardan uzak durun ve üstünüze giydiklerinizle şıklığın hakkını verin.

Bluzumsu gömlek
Eğer sizi daha büyük göstermesi için bir beden büyük gömlek aldıysanız kendinizi riske atıyorsunuz. Bedeninize göre büyük olan gömlekler minyon erkekleri daha da küçük gösterir, büyükleri ise panço giymiş gibi. Bir gömleğin üstünüze oturduğunu anlamanın en net testi omuzlardır: Dikişler tam omuzların üstüne oturmalı. Bisepslerinize doğru sarkan herhangi bir gömlek daha cüsseli insanlar için yapılmıştır. Gömlek gövdenizi sarmalı, pantolonunuza yerleştirdiğinize yanlardan sarkmamalı.

Sarkık pantolonlar
90’lar düşük belli pantolonların norm olduğu zamanlardı. Neyse ki o zamanlar geçti. Eğer pantolonunuz hala sarkıksa doğal bel hizanınızın biraz üstüne çekmelisiniz. Bu da kalça kemiklerinizden 2-3 santim yukarısı demek. Eğer doğru durmuyorsa, ya kemer takmalısınız ya da bunu bir fırsata çevirip üstünüze oturan bir pantolon seçmelisiniz. Sizi derli toplu göstermenin ötesinde, üstünüze oturan pantolon gömleğinizi de daha düzgün gösterebilir. Tabi eğer uzun bacaklara sahipseniz low-rise pantolon modellerini seçebilirsiniz, bu gövdenizi daha büyük gösterecektir.

Buruşuk pantolon paçaları
Bu pantolonlarınız düşük olduğu zaman ya da ölçüleri üzerinize oturmadığı zaman gerçekleşir. Bu çok pahalı takım elbiseleri bile kötü gösterebilecek bir durumdur. Pantolonlarınız ayak bileklerinizle uyumlu bir hizada olmalı. Formal pantolonlar ayakkabılarınızın üzerine hafifçe düşmeli. Daha modern bir görünüm için paçalarınızı biraz daha kısa kestirip, biraz bilek ya da çorap gösterebilirsiniz.