Kirli Sakal Nasıl Bırakılır - Sakal Bıyık Makinesi Sık sık traş olmaktan bıktınız mı? Kirli sakal ile daha iyi göründüğünüzü düşünüyor ve sevgilinizde size çok yakıştığını söylüyor. Kirli sakal bırakmak istiyor ama her daim berbere gidip sakal bıyık düzeltme zahmetine de katlanmak istemiyorsunuz… O zaman kendinize bir sakal bıyık düzeltici makinesi alabilir istediğiniz uzunlukta kirli sakal bırakmaya başlayabilirsiniz..



Piyasada bir çok markada değişik fiyatlara sakal bıyık düzeltme makinası var. Fikir olması açısından bir kaç farklı markanın sakal bıyık düzeltme makinası hakkında küçük bir araştırma yaptık..



İşte kirli sakal bırakabileçeğiniz sakal bıyık düzeltme makinaları..

PANASONIC ER-508 SAKAL BIYIK DÜZELTME MAKİNESİ



Sudan etkilenmeyen yıkanabilir tasarım
Dayanıklı çelik bıçak
Eli tam kavrayan ergonomik tasarım
3 adet çift taraflı tarak ataçmanı (3,6,9,12,15,18mm)
45 derece açılı keskin bıçak
Çok amaçlı kullanım
4 saatte şarj olma
Kordonlu & kordonsuz kullanım
60 dakika kordonsuz kullanım
Fırça, yağ


PANASONIC ER-508 sakal bıyık düzeltme makinası HepsiBurada comda 5,06 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor.

sakal bıyık düzeltme makinası
Fiyat 107,50 TL + KDV
KDV Dahil 114,46 TL
Havale ile 109,88 TL


PANASONIC ER-508 sakal bıyık düzetltme makinası siteden yorumlar

Er-508 ile tıraş olmak ayrı bir zevk tıraş olduğunuzun farkına bile varmıyorsunuz.

Saçınızdan kayıp gidiyor.Ayrıca kablosuz,sessiz,yıkanabilir olması en büyük artısı.Gözünüz kapalı sipariş verebilirsiniz.
Yaş: 23 , GELİBOLU/Çanakkale/Türkiye

ürün az önce elime geçti ve ilk kullanımda kalitesini gösterdi. motoru yeterince iyi ve sessiz. sorunsuz çabuk bir traş oldu. ama en önemli özelliği yıkanabilir olması, bu sayede bakımı çok kolay. tavsiye edilir… Yaş: 25 , KONAK/İzmir/Türkiye

benim gibi kirli sakal bırakmayı seviyosanız bu ürün birebir. kaç numara istiyosanız takın ve traşa başlayın. ben çok memnunum. Yaş: 26 , BALÇOVA/İzmir/Türkiye

PHILIPS QT4085 VAKUMLU SAKAL KESME MAKİNESİ



Bu yeni Philips vakumlu düzeltici, rahat bir şekilde mükemmel düzeltme performansı sağlar.

Bugüne kadar garanti edilen en yüksek emiş gücü
Kolayca görülen kıl toplama haznesiKıl deflektörü
Hassas ve eşit düzeltme
Steelwave kendiliğinden bilenen bıçaklar
Yüz hatları algılama tarağı
9 kilitli uzunluk ayarı
Hassas düzeltici ünite
Şarj edilebilir pille çalışır

Maksimum özgürlük için kablolu veya kablosuz çalıştırma seçeneği
Turbo güç düğmesi, daha fazla emiş gücü için kesme ve fan hızını %30 artırır.

Steelwave kendiliğinden bilenen bıçaklar
Devrim yaratan, dalga yüzeyli, kendiliğinden bilenen bıçaklar, hassas ve eşit düzeltme için kılları yönlendirerek keser.

Yüz hatları algılama tarağı
Eşsiz esnek kılavuz tarağı, hassas ve eşit düzeltme için yüz hatlarını otomatik olarak takip eder.
Hızlı şarj: 1 saat
Çalışma süresi: 50 dakika
Temizleme fırçası
Şarj Cihazı
Seyahat çantası

PHILIPS QT4085 vakumlu sakal kesme makinası HepsiBurada comda 5,89 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor.

PHILIPS QT4085 vakumlu sakal kesme makinası
Fiyat 169,00 TL + KDV
KDV Dahil 133,34 TL
Havale ile 128,01 TL


PHILIPS QT4085 vakumlu sakal kesme makinası siteden yorumlar

ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı .ürün sakal inceltme ve toplama için ideal hiç bir şekilde kıllar dökülmüyor oldukça güzel bir özellik fakat saçta asla denemeyin kesmiyor çünkü kesme bıçakları oldukça küçük sadece sakal favori ve sakal motifleri yapılabilecek bir ürün amaca uygun tavsiye ederim .
Yaş: 28 , ÇİĞLİ/İzmir/Türkiye

Ürünü 5 aydır kullanıyorum.1 saate şarj tamamlanıyor ve defalarca traş olabiliyorsunuz.Hasas bir cilde sahip oluşum ve kirli sakal top sakal tarzım nedeniyle ürün tam benlik.Ense traşı kafa kazıma işlemlerini rahatça yapabiliyorum.fakat ürünün saç sakal kesme değil,düzeltme makinesi olduğunu unutmayalım.Sakal haznesi bu yüzden küçük ve 1cm den saç-sakal kesimlerinde 1den fazla boşaltmak zorunda kalabilirsiniz.Çünkü fan ızgarası aşırı kıldan kapanırsa iyi çekmiyor.Turbo tuşu ile aşırı yüksek bir devirle vakum ve kesim yaptığı için etrafa dökülen kıllar eldeki parmak sayısını geçmiyor.Lakin ürünü sakince kullanırsanız tabi…

sakalları düzeltmede sıfır rahatsızlık süper kullanım kısa kıllarda sorunsuz hizmet yalnız uzun kıllarda kıl toplama haznesi küçük olduğu için büyük problem kullanım amacınıza göre almanızı tavsiye ederim.
Öncelikle belirtmeliyim ki ben bu ürünü sadece sakal kesmek için aldım ve kullandım.Saç kesimi ya da tam sakal kesimi ile ilgili bir yorum yapamıcam. Ürün kaliteli ve güzel. Aparatları takıp cıkartması , temizlemesi kolay. Kullanımı da rahat, profesyonellik gerektirdiğine inanmıyorum.Vakum basarılı ancak yine de bir miktar dökülüyor, salonda tavsiye edilmez, banyodan şaşmayın. İnce ayar da başarılı.Diğer ürünleri kullanmadım, ilk defa boyle bir ürün aldım ancak bu üründen memnunum.Kirli sakal sevenler için tavsiye ediyorum.

1-kirli sakal bırakmak isteyenler için veya vucutta jilet ile traş etmek istemediğiniz yerler için ideal bir ürün

2- vakumlu olması sayesinde heryerde etrafı veya üstünüzü kirletmeden rahatlıkla traş olabiliyorsunuz

3-hem kablolu hem kablosuz kullanılması buyuk avantaj cünkü bazen traş olurken cihazın şarjı bitebilmekte traşa devam etmek içinde ürünü şarja takıp devam etmek gerekiyor fakat bazı traş makinaları sarjda iken çalışmıyor ve makinanın şarj olmasını beklemek zorunda kalıyorsunuz buda traşı işkenceye çevirebilmekte.

7-8 aydır bu ürünü kullanmaktayım.Bu ürünün kirli sakal makinası olduğunu araştırarak aldım.1 den 9 a kadar kademesi var ama en kısa ayarı olan 1. kademe bile çok uzun bırakıyor sakalınızı.uzun saç yada sakal zaten keseyim demeyin,haznesi çok ama çok küçük.ben başlığını çıkarıp ta kesiyorum sakallarımı ama cildimi mahvediyor.9 kademe boşu boşuna var bu makinada ve kirli sakal bırakmak için alacakları memnun etmeyecek bir ürün.Şarjı da philips traş makinaları gibi uzun gitmiyor bu arada,3-4 kullanımlık sadece.
Yaş: 33 Bursa/Türkiye

BABYLISS BELISS E820DE SAKAL DÜZELTME SETİ


BABYLISS BELISS E820DE sakal düzeltme seti HepsiBurada comda 2,92 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor.

BABYLISS BELISS E820DE sakal düzeltme setiı
Fiyat 76,18 TL + KDV
KDV Dahil 66,08 TL
Havale ile 63,44 TL

Kablosuz 40 dakika kullanım
Şarjlı / şarjsız kullanım
1 Sakal ve bıyık düzeltme makinesi: 2 bıçak (16 mm ve 28 mm), 2 kesme klavuzu, 6 farklı kesme boyu
Hassas tüy kesme makinesi: değiştirilebilir 3 başlıklı; düzeltici başlık (8mm), traş başlığı (6 mm), burun ve kulaktaki istenmeyen tüyleri kesme başlığı
Ürün ve aksesuarları saklama ve şarj etme standy
Temizleme fırçası, yağ


BABYLISS BELISS E820DE sakal düzeltme seti yorumlar

almayı düşünen arkadaşlar almadan önce benimde endişelerim vardı sonuçta dünya çapında bilinen bir marka değil yorumlara güvenerek aldım ve pişman olmadım çok süper bir makine burundaki kılları güzel alıyor başlığı sayesinde hertürlü tüy,kıl alabiliyor.giresundan sipariş verdim 1 günde geldi.pişman olmayacaksınız derim…
Yaş: 24 , MERKEZ/Giresun/Türkiye


1 aydır makineyi kullanıyorum kulak ve burundaki kılları yanakdaki küçük tüyleri almak için çok ideal bir makine ayrıca sakala şekil vermek için ve bıyık ve sakalı kısaltmada ve boyutunu ayarlamadada çok iyi..Tek olumsuz yönü sakalı tam sıfır almıyor.
Yaş: 25 , İstanbul/Türkiye


makineyi alırken endişelerim vardı ama güzel makine sayılır.Güzel tras ediyor.Sadece biraz fazla ses çıkartıyor. Sarjlı ve sajsuz kullanım olduğu için çok güzel.Kullanma klavuzu oldukça yetersiz.
Yaş: 20 , KARTAL/İstanbul/Türkiye


ürünü alalı iki hafta kadar oldu. gerçekten çok kaliteli.. 1 haftalık sakallarımı hemencik kesiverdi.. set halinde olması ve indirimde olması da cabası. şarjı da gayet iyi gidiyor. ürün piyasada 10ytl daha pahalı satılıyor. kaçırmayın derim… saç, sakal ve tüy alma işlemlerinin hepsini bir arada yapabiliyorsunuz.
Yaş: 25 , SARIYER/İstanbul/Türkiye


kimileri sakalını sıfırdan aldığı zaman oluşan tahrişten hiç memnun olmaz ve sakalını sıfırdan almak istemez tabi bu şartlar çerçevesinde yapılabilecek bir şeydir.Bu bağlamda ben bir üni. öğrencisi olarak sakalımı sıfırdan almak istemiyorum hem bu sebepten dolayı hem de saçımı sürekli kısa tutmamdan dolayı babylissin bu ürününü şüpheye düşmeden rahatlıkla almanızı isterim.Gerçekten uygun fiyata kaliteli ve her olgun erkeğin sahip olması gereken bir ürün.Teşekkürler=)
Yaş: 21 , MERKEZ/Amasya/Türkiye


RAKS RK066 SAÇ SAKAL BAKIM MAKİNESİ



RAKS RK066 saç sakal bakım makinası HepsiBurada comda 1,77 TL TL'den başlayan taksitlerle satılıyor

RAKS RK066 saç sakal bakım makinası
Fiyat 33,89 TL + KDV
KDV Dahil 39,99 TL
Havale ile 38,39 TL

Paslanmaz çelik bıçaklar
45 dk şarjlı kullanım
Sessiz ve güçlü motor
Şarj süresi 12 saat
4,5V 100 mA
230V 50 Hz/60 Hz 3W
2 yıl garanti


fiyatına göre normailin biraz üstünde bir cihaz alınabilir.ben kullanıyorum memnunum saç ve sakal kesmede gayet iyi .
Yaş: 29 , BOZDOĞAN/Aydın/Türkiye