Hepimizin ortak isteği yıl sonunda ya da yılın belli bir zamanı özel bir yere bir tatile gitmektir. Koskoca bir yıl çalışmamızın sebebi de budur. Tatil zamanı gelir ama bu seferde ben nereye gideceğim sorunu doğar. Ben şimdi sizlere yurt dışı için oldukça güzel bir tatil yeri önereceğim.


Tatil Yerimiz Mumbai. Burada gitmeniz gereken otel ise Mumbai Otel. Mumbai oteli tercih etme nedeninizde plaj, alışveriş merkezi, park alanları gibi yerlere yakın olması ve her otel odasının kendine ait bir havuzu olması. Bu zaten yukarıda ki resimde görüntülenebiliyor. Neden Mumbai diyecek olursanız bunu da açıklayayım. Mumbai Hindistan da bulunan ve dünyanın en büyük 3. şehri ünvanına sahip olan bir başkent. Türkçe adı Bombay. Bollywood sinemasını duyduysanız buradan gelmektedir. Mumbai de birçok tarihi esere sahip olabilirsiniz ve şehir içinde ki zıtlıkları birinci dereceden inceleyebilirsiniz.

Pek anlatılası bir şehir değil. Daha çok yaşamak gerek. Asla gittiğinize pişman olmazsınız. Hindistan çok gelişmemiş bir ülke olabilir ama Mumbai dünya sıralamasına rahatlıkla girer.