Malzemeler:
Beyaz çikolata
Fındık
Sichuan biberi
Kuru kayısı
Yaban mersini kurusu
Yapılışı:
Beyaz çikolata benmari usulü ya da dikkatli olarak mikrodalga fırında eritilir. Yağlı fırın kağıdının ya da istenen formadaki çikolata kalıplarının içine eşit miktarlarda 1/2 cm yüksekliğinde dökülür, üzerine istenen miktarda istenen malzeme konur, buz dolabında soğumaya bırakılır. Tamamen katılaştıktan sonra kalıplardan çıkarılıp yemeğe hazırdır.
Üyelik tarihi
17 Mart 2015
Mesajlar
5.630
Seslenildi
256 Mesaj
Etiketlendi
22 Konu
Meyveli Beyaz Kalp Çikolata
28 Mart 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati