2011 yılında 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı Jale karakteriyle ekran macerasına başlayan Elçin Sangu, Kanal D’ye dönüyor. En son Kiralık Aşk'ta Defne rolünü canlandıran Elçin Sangu'nun yeni projesi merakla bekleniyor.



Başrol oynadığı “Kiralık Aşk” ile yıldızı parlayan Elçin Sangu, yeni sezonda Kanal D’de seyirci karşısına çıkacak. Hayranları, ünlü oyuncunun yer alacağı projeyi merakla bekliyor.

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğdu. Ortaöğretimini İstanbul'da tamamlayan Elçin Sangu, üniversite eğitimi için Mersin'e gitti. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, daha sonra ise İstanbul'a döndü ve 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazandı. Elçin Daha sonra ise, 2012'de ''Aşk Kaç Beden Giyer'2 adlı projede ''Nehir'' karakterine hayat veren Sangu, o yıl bir kahve markasının da reklam yüzü oldu.Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurdu. Ünlü oyuncu 2013 yılında, Bir Aşk Hikayesi' dizisinin Eda'sını canlandırdı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah ile 'Kurt Seyit ve Şura dizisinde canlandırdığı Güzide' karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Doğuştan kızıl saçlarıyla ilgi odağı olan Elçin Sangu, asıl çıkışını Kiralık Aşk dizisiyle yaptı.

Hürriyet