Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Televizyon Dünyası (https://www.forumunuz.com/televizyon-dunyasi/)
-   -   Tozkoparan - Bölüm Özetleri (https://www.forumunuz.com/televizyon-dunyasi/157678-tozkoparan-bolum-ozetleri.html)

mak res 07 Mart 2020 00:18

Tozkoparan - Bölüm Özetleri
 
Tozkoparan Genel Özet
TRT1 ekranlarına Yeni bir Türk Kahraman geliyor!

TRT 1’de tüm çocukların ve onlarla birlikte ailelerin severek izleyeceği, sıra dışı ve macera dolu bir hikaye ekrana gelecek: Tozkoparan!

Yapımcılığını Veya i.m.p. yapım Elif Hamamcı’nın, yönetmenliğini Şevki Es’in üstlendiği Tozkoparan’da çocukların çok seveceği ve örnek alacağı bir kahraman ortaya çıkacak. Gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan, yediden yetmişe tüm izleyicilerin gönlünde taht kuracak.

Küçük Mete’nin hastalıktan kahramanlığa uzanan hikâyesi…

Minik yıldız Özgür Ege Nalcı’nın hayat vereceği Mete karakterinin hastalığı ile mücadele etmek için ailesiyle birlikte İstanbul’dan küçük bir kasabaya yerleşmesiyle başlayan hikâyede, Mete’nin yolu okçuluk sporuyla kesişecek ve ardı arkası kesilmeyen maceralar izleyici ile buluşacak.

Çocuk oyunculara, ünlü oyuncularda eşlik ediyor.

Yunus Emre dizisinde Yunus Emre karakteri ile gündeme gelen Yusuf Gökhan Atalay; projede eski bir kemankeşi canlandırıyor. Mete’nin annesini ekranların sevilen yüzü Burcu Altın, okul müdürü olan babasını ise ünlü yıldız Burak Kut oynuyor.

Tozkoparan İskender günümüzde tekrar hayat buluyor

916 yılında gelmiş geçmiş en uzun menzilli oku atarak Osmanlı kayıtlarına giren ve bu güne kadar rekoru kırılamayan kemankeş Tozkoparan İskender de bu projenin sürprizleri arasında yer alıyor.

Heyecan Dolu Okçuluk Müsabakaları İçin Hazır Olun!

Hayal dünyasında kendisini şahbaz okçu Tozkoparan olarak hayal eden Mete Sağlam, rahatsızlığı ve annesinin korumacı tavırlarından dolayı bugüne kadar okçuluk yapamamıştır. Mete taşındığı kasabada bu fırsatı yakalayacak ve büyük bir maceranın içine girecek.

mak res 07 Mart 2020 00:18

Cevap: Tozkoparan - Bölüm Özetleri
 
Tozkoparan 2.Bölüm Özet
TRT 1ekranlarında yayınlanan ilk bölümünü çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, ikinci bölümüyle bu gün saat 17.15’te ekrana geliyor.

Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın ikinci bölümünde;

Mavi Ay takımı Mete’yi Yabani’nin elinden kurtarabilmek için harekete geçer. Olaylara şahitlik eden Karayel takımı, Mete’nin ailesine haber verip vermemek konusunda kararsızdır.

mak res 07 Mart 2020 00:18

Cevap: Tozkoparan - Bölüm Özetleri
 
Tozkoparan 3.Bölüm Özet
Salih’in Mavi Ay takımını çalıştırması için bazı şartları vardır. Bu şartlara uymayı başaramayan takım, henüz Salih’le çalışmaya başlayamamıştır. Kara Yel, Mavi Ay’ın gizli sığınağını dağıtmak için ant içer. Ama önce sığınağın yerini bulmaları gerekmektedir. Tüm bunlar olurken iki takım da kendilerini bekleyen başka bir tehlike ile karşı karşıyadır: “Orman Çocukları”…

mak res 07 Mart 2020 00:18

Cevap: Tozkoparan - Bölüm Özetleri
 
Tozkoparan 4.Bölüm Özet
Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın dördüncü bölümünde;

Mavi Yel, Aşiyan’da orman çocuğu ile yüz yüze gelir ve onunla bir anlaşma yaparak karavanı teslim ederler. Sinan bu anlaşmaya inanmaz ve bir şeyler sakladıklarını düşünür. Karayel orman çocuklarından korkmaktadır. Babası Sinan’a korkularıyla yüzleşmesini söyler.

mak res 07 Mart 2020 00:18

Cevap: Tozkoparan - Bölüm Özetleri
 
Tozkoparan 5.Bölüm Özet
TRT 1ekranlarında yayınlanan ilk bölümünü çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, beşinci bölümüyle bu gün saat 17.15’te ekrana geliyor.

Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın beşinci bölümünde;

‘Mete ve Sinan Kayıp’

Derin bir çukura düşen Mete ve Sinan’dan haber alınamaz. Kasaba halkı ormanda Mete’yi aramaya çıkar. Sinan’ın babası ise duruma çok öfkelenir ve soluğu Cihan’ın evinde alır. Ormanda iz süren Azmi ile Sezgin’i ise kötü bir sürpriz beklemektedir.

mak res 07 Mart 2020 00:19

Cevap: Tozkoparan - Bölüm Özetleri
 
Tozkoparan 6.Bölüm Özet
Mete, düştüğü çukurda sırlarla dolu eski bir harita buluyor
Mete, düştüğü çukurda sırlarla dolu eski bir harita bulur. Üzerindeki simgelerden yola çıkarak haritanın sırrını çözmeye çalışan Mavi Ay takımını gizemli bir yolculuk beklemektedir.
Sinan, Mete’ye meydan okuyor
Sinan, Mete’den daha iyi ok attığını ispatlamak için Mete’ye meydan okur ve onu yarışmaya davet eder. Sinan’ın baskıları karşısında Mete, yarışmayı kazanamayacağı düşüncesine kapılır. Mete’nin en büyük destekçileri her zaman olduğu gibi ailesi ve tabii ki, Mavi Ay takımıdır.
Mavi Ay takımı, ellerindeki gizemli haritanın sırrını çözebilecek mi? Sinan ve Mete’nin merakla beklenen yarışında kazanan taraf kim olacak?

mak res 07 Mart 2020 00:19

Cevap: Tozkoparan - Bölüm Özetleri
 
Tozkoparan 8.Bölüm Özet
Karayel’in Mavi Ay’ı yenmesi Mete ve arkadaşlarını derinden etkiler. Merve, Asya’yı en iyi okçuluk videosunu çekenin kazanacağı bir yarışmaya davet eder. İki takım da elinden geleni yapar ve kazanan takımın adı tüm okulda yankılanır.

Nurgül Hoca’nın gözüne girmeye çalışan Sezgin, yanına Azmi’yi de alarak yeni bir maceraya atılır. Fakat onları bu macerada büyük bir sürpriz beklemektedir.

Ayla ise Tozkoparan’ın yayını bulmak için her yolu deneyecektir. Bulunmaması gereken bir mekanda çekinmeden araştırmalarını sürdüren Ayla’nın yakalanması an meselesidir.
En iyi okçuluk videosunu çeken takım kim olacak? Sezgin ve Azmi’nin yardımına kim yetişecek?

mak res 07 Mart 2020 00:19

Cevap: Tozkoparan - Bölüm Özetleri
 
Tozkoparan 9.Bölüm Özet
Mavi Ay’ın takım videosu sosyal medyada oldukça beğenilir. Bu başarının karşısında videoları bekledikleri tepkiyi alamayan Karayel ise bu durumu kabullenemez.

SEZGİN HOCA’NIN TALİHSİZLİĞİ

Sezgin Hoca’nın başına beklenmedik bir olay gelir ve rahatsızlanır. Durumu gitgide ciddi bir hal alan Sezgin Hoca’nın yardıma ihtiyacı vardır.

MAVİ AY VE KARAYEL AYNI PROJEDE

Okul müdürü Cihan, Mavi Ay ve Karayel takımlarının arasındaki hırslı rekabeti yumuşatmak için öğretmenlerden onları aynı proje ödevinde buluşturmalarını ister. Mavi Ay ve Karayel; bu sefer birbirleriyle rekabet etmek için değil, yardımlaşmak için bir aradadırlar.

HARİTANIN SIRRI ÇÖZÜLÜYOR

Mete’nin, haritanın sırrını çözmek için Nurgül Hoca’dan yardım istemesi işe yarar. Herkesin merakla beklediği haritanın sırrı ne?

mak res 07 Mart 2020 00:19

Cevap: Tozkoparan - Bölüm Özetleri
 
Tozkoparan 10.Bölüm Özet
Mavi Ay ve Karayel arasındaki çekişme tüm hızıyla devam ediyor. Sinan ve Mete, okulda düzenlenen okçuluk turnuvası için kozlarını paylaşırken iki takım arasında turnuvayı kimin kazanacağına dair bir iddia ortaya atılır. İddiayı kaybeden takım okulda arı kostümüyle gezecektir. Diğer yandan planları istediği gibi gitmeyen Ayla, Salih hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için farklı bir yol dener.

Turnuva öncesi Mavi Ay’ın kazanamaması için planlar yapan Sinan başarılı olabilecek mi? İddiayı kaybederek arı kostümünü giyecek takım Mavi Ay mı olacak, Karayel mi? Sezgin Hoca, kendini Nurgül Hoca’ya affettirebilecek mi? Ayla’dan okçuluk dersi alan Yasemin’in asıl amacı ne?

mak res 07 Mart 2020 00:19

Cevap: Tozkoparan - Bölüm Özetleri
 
Tozkoparan 11.Bölüm Özet
Turnuva için okula gelen okçuluk takımıyla bir gösteri maçı düzenlenecektir. Bu yarışta okullarını yalnızca bir kişinin temsil edeceğini öğrenen çocuklar bu kişinin kim olması gerektiği konusunda anlaşmazlık yaşarlar.

Salih Hoca’yı Bekleyen Tehlike

Nevzat, Ayla’nın Salih Hoca hakkında daha fazla bilgi toplayamayacağını düşünerek harekete geçer. Salih Hoca’yı bu sefer büyük bir tehlike beklemektedir.

Yasemin Ailesini Korkutur

Yasemin, annesinin ilgisini sürekli Mete’nin üzerinde toplamasını kabullenemez. Zor günler geçiren Yasemin aldığı kararla ailesini büyük bir endişeye sürükler.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem