Güldür Güldür Show 64.Bölüm Tanıtım Özeti Oku



Ekranların sevilen eğlence programı “Güldür Güldür Show” birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle Show TV ekranlarında.

Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışları ile yeni yaklaşımlar ve çözümler getirecek.

Güldür Güldür Show ekibi: Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Özge Borak, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente, Erdem Yener, Onur Buldu, Onur Atilla, Aziz Aslan, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özgün Aydın, Uğur Bilgin.

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; sevilen oyuncu Ayhan Taş ve Türk Halk Müziğinin efsane isimlerinden Belkıs Akkale konuk oluyor.

Genç kızların en sevdiği müzik grubu “Hidrolik Direksiyon”a emekli Şevket amca da hayran olursa neler olur? Hidrolik Direksiyon hayranları arasında yapılacak yarışmaya katılan Şevket büyük ödülü kazanıp turneye çıkmayı başarabilecek mi?

Ayrılan sevgililer Bilal ve Yeter tam Sevgililer Günü’nde dağ evinde karşı karşıya gelirse neler yaşanır ? Hem Bilal'i hem Yeter'i dağ evine yanlışlıkla getiren İbrahim işin içinden çıkabilecek mi? Yeter ve Bilal arasındaki gerginlik nasıl sonuçlanacak?

Daha önce robotlar arası güzellik yarışmasına katılan türk robot Hüseyin bu sefer tasarımcısı Fikri'nin isteğiyle robotlar arası dövüş yarışına katılırsa neler olur? Hüseyin; Alman robot Fikri, Çinli robot İbrahim ve Azeri robot Sinem'i geçmeyi başarabilecek mi?

Köy köy dolaşıp tanıtım yapan belgeselci Şevket gittiği köyün muhtarı Bilal ve ihtiyar heyetinden İsmail ile anlaşabilecek mi? Bulduğu her kuzuyu birkaç saniyede yiyen Şevket, köyün stoklarına zarar verecek mi? Şevket'in köylere verdiği zararı durdurmak için gelen Belkıs Akkale, Şevket'e engel olabilecek mi?

Sabah sabah cinayet programına katılan Tokatlı Cemil'in derdine Yeter ve Bilal derman olabilecek mi? Tokatlı berber Cemil, programda aradığı tellak Kahraman ile karşılaşmayı başarabilecek mi?

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

27 Şubat 2015 Cuma
Saat 20.00’de Show TV’de..!

ShowTv