Superman, Kuzeni Supergirl'ün Dizisine Geliyor! Resimi Orjinal Boyutta Görüntülemek İçin Tıklayın

Süper kahraman dizilerinin revaçta olduğu bu dönemde, CBS kanalının Supergirl projesi için hazırlıklara başlandığını haber yapmıştık. Arrow ve The Flash gibi dizilerin yapımcısı Greg Berlanti'nin ellerinden çıkacak yapımda, başrolde Melissa Benoist'in yer alacağı duyurulmuştu. Dizi, Superman'in kuzeni Kara Zor-El'i (nam-ı diğer Supergirl, dünyada Linda Danvers) ekranlara getirecek; peki Superman'i de görme ihtimalimiz var mı?

CBS, ünlü DC Comics kahramanı Superman'in, dizinin pilot bölümünde yer alacağını duyurdu. Ancak karakterin kısıtlı kullanım haklarından dolayı, tek bölümlüğüne gözükmesi bekleniyor. Supergirl dizisinde ayrıca Laura Benanti, Calista Flockhart ve Mehcad Brooks yer alacak ancak Superman'e kimin hayat vereceği şimdilik belli değil... Karakteri 2011'de final yapan CW dizisinde Tom Welling, 2013 yapımı "Man of Steel" filminde ise Henry Cavill canlandırmıştı.

Peki Supergirl'ün konusu ne? Krypton gezegenindeki felakatin ardından Dünya'ya kaçan Kara Zor-El, farklı bir kimlikle yaşayacak. 24 yaşına geldiğinde güçlerini kabullenen Kara, olması gerektiği gibi bir süper kahramana dönüşecek. Dizi, 2015 bitmeden ekranlara gelecek.