Abdullah Avcı: "Şampiyonluk bizim elimizden alındı"

Ferudun Niğdelioğlu Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı. Avcı Başakşehir'de kaçırdığı şampiyonluk ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ferudun Niğdelioğlu Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı. RadyoGol'de konuşan Niğdelioğlu, Abdullah Avcı'nın şu ifadeleri kullandığını belirtti:

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'tan almadığı paralar var. Vaat edilen paraların hiçbiri ödenmemiş. Bunun için de bir hukuki bir süreç başlatmamış. Hoca daha önce Manisaspor'dan ayrılırken el sıkışarak ayrılmış. 2.5 milyon Lira bırakmış.

"Beşiktaş ile yol haritamız vardı ama..."

"Beşiktaş'ın bugünkü durumunun da mı sebebi benim? Demek ki bir eksiklik var. Bunu zaman içerisinde toparlama gibi bir amacımız, yol haritamız vardı ama bunu istemediler diyor."


"Şampiyonluk bizim elimizden alındı"

Başakşehir'i çalıştırırken kaybedilen şampiyonlukla ilgili Abdullah Avcı şunları söyledi: "Benim başarısızlığım, yapamadıklarım konuşuluyor ya, 'Abdullah Avcı ne yaptı ki deniyor' ya diyor. 'O sene tescillenmiş bir konu var' diyor. Tam olarak cümlesini de söyleyeyim. İlginç bir cümle çünkü. 2 maç zaten kusurlu ilan edildi.Hakemlerin hakemlikleri bitirildi. O sezon şampiyonluk bizim elimizden alındı. Ben Fatih Terim'in kulübesine gitseydim aynı hareketleri yapsam ne olurdu' diyor."

Trabzonspor'un başında Alanyaspor maçına çıkmamasıyla ilgili olarak ise "Gece 12'de imzalar atıldı. 10 saat vardı maça. Lisans olmadığı için Trabzon'a gitmem yanlış olurdu. Hocaya da verildi ve anlaşıldı sahaya o çıktı" dedi.