Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
14 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Başkent
Mesajlar
33.815
Seslenildi
2159 Mesaj
Etiketlendi
342 Konu

Standart Abdullah Gül: Aktif Siyasete Dönmeyeceğim

13 Mart 2015
1



Haftalardır, Türkiye'nin siyasi gündemini meşgul eden "11. Cumhurbaşkanı siyasete dönecek mi?" sorularına son nokta bizzat Abdullah Gül'den geldi. Cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, "Yazılanlar tamamen benim dışımda gelişen şeyler. Aktif siyasete katılmak gibi bir düşüncem yok. Şu anda aktif siyasetin içerisinde olmayacağım." dedi.

Gül'ün açıklamaları şöyle:

"BENİMLE İLGİLİ SÖYLENENLER YAZILANLAR TAMAMEN BİLGİM DIŞINDA"

"Bu konuda düşüncelerimi sizinle paylaşayım. Öncelikle benimle ilgili söylenenler yazılanlar tamamen bilgim dışımda. Arkadaşlarla oturup konuşmuşluğumuz bu konularla ilgili söz konusu değil. Ayrıca cumhurbaşkanlığı sürem bitip ayrılırken o gün de bu tip sorunlar sorulmuştu, aktif siyasetle ilgili. O günkü söylediklerim, bugün de benim için geçerlidir. Şu anda böyle bir düşüncem yok. Sorulduğunda da hep söyledim."

"ŞÜPHESİZ Kİ BEN AK PARTİ'NİN KURUCUSUYUM"

"Şüphesiz ki ben AK Parti'nin kurucusuyum. Bundan sonra da bütün birikimimi devletim milletim halkım için şüphesiz vermeye devam edeceğim. Yoksa sadece bunları kendime saklayacak halim yoktur. Bunun için sadece siyasetin içinde olmak da gerekmiyor. Arkadaşlar sorumlulukları aldılar devam ediyorlar, onların başarılı olmalarını istiyorum. Ben de yeri geldiğimde, üstüme düşenleri fikirlerimi paylaşarak yardımcı olmaya çalışırım."

"ŞU ANDA AKTİF SİYASETİN İÇERİSİNDE OLMAYACAĞIM"

"Tekrar söylemek istediğim şey bu tip sorulara daha önce nasıl cevap verdiysem bugün de cevabım o şekilde. Şu anda aktif siyasetin içerisinde olmayacağım."

ERDOĞAN, "GÜZEL OLUR, İSABETLİ OLUR" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta Gül'ün geri dönüşüyle ilgili ilk kez konuşmuş "Bu Abdullah Gül beyin kendi kararı, kendi takdiridir. Böyle bir şey düşünürse güzel olur, isabetli olur, hayırlı olur." açıklamasında bulunmuştu.

GÜL'ÜN BABASI TABURCU OLDU

İdrar yolları enfeksiyonu nedeniyle 10 gün hastanede yatan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası 89 yaşındaki Ahmet Hamdi Gül, sağlığına kavuşarak, bugün taburcu oldu.

Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
08 Şubat 2015
Yaş
43
Mesajlar
4.274
Seslenildi
357 Mesaj
Etiketlendi
16 Konu
Ruh Hali
Fine
Standart Cevap: Abdullah Gül: Aktif Siyasete Dönmeyeceğim
13 Mart 2015
2
Erdoğan'dan izin alamadı sanırım. Bunların da işi zor. Erdoğan'dan izinsiz çişe gidemiyorlar.
Kaç para, kaç yalan; bedeli nedir yaşamanın?
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.