Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Toprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
13 Ekim 2015
Bulunduğu yer
istanbul
Mesajlar
22.714
Seslenildi
802 Mesaj
Etiketlendi
136 Konu
Ruh Hali
Mesgul

twitter Twitter'ın yeni özelliği 'fleets' kullanıma sunuldu

18 Kasım 2020
1

Twitter'ın yeni özelliği 'fleets' kullanıma sunuldu

Twitter, paylaşıldıktan sonra 24 saat içinde kaybolan yeni özelliği 'fleets' i kullanıma sundu. Şirketten yapılan açıklamaya göre bu özellikle tweetlerin kalıcı olmasından dolayı fikirlerini paylaşmakta baskı hisseden kullanıcıların, rahatlaması hedefleniyor.



Snapchat ile hayatımıza giren hikayeler özelliği sosyal medya uygulamaları arasında yaygınlaşmaya devam ediyor. Daha önce Instagram, Facebook, Whatsapp gibi uygulamalara eklenen özellik çok rağbet görmüştü.

Mikro blog platformu Twitter'da hikayelere çok benzeyen 'fleets' özelliğini bugün itibariyle kullanıma sundu. Twitter'daki resmi sayfasından yeni özelliği kullanıcılarıyla paylaşan şirket, özelliğin bugünden itibaren küresel olarak kullanılabileceğini duyurdu.

Daha önce Brezilya, İtalya, Hindistan gibi bir kaç ülkede test ettiği 'Fleets' isimli geçici tweet özelliği kullanıcıların 24 saat sonra kaybolan tweet’ler atmasını sağlayacak.

Tasarım direktörü Joshua Harris ve ürün müdürü Sam Haveson bir blog gönderisinde, "Bazılarınız tweetlerin halka açık ve kalıcı olduğu için rahatsız edici olduğunu ve retweet ve beğeni toplamak için çok fazla baskı yarattığını söylüyordunuz. Fleets ise bir gün sonra gözden kaybolduğu için, insanların kişisel ve gündelik düşüncelerini paylaşırken kendilerini daha rahat hissetmelerine yardımcı oldu" dedi.

Kullanıclar 'fleets' özelliğini kullanarak fotoğraf, video ve metin paylaşabilecek. Kullanıcıların paylaştığı bu hikayeler, Twtiter'da kullanıcıların ana sayfasının üst kısmında ve gönderenin profilinde yer alacak.

ntv

Serdüşes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
15 Haziran 2017
Bulunduğu yer
Uzaklarda bir yer'lerde.
Mesajlar
3.200
Seslenildi
145 Mesaj
Etiketlendi
14 Konu
Ruh Hali
Cokasik
Standart Cevap: Twitter'ın yeni özelliği 'fleets' kullanıma sunuldu
25 Kasım 2020
2
Geliştirmesi gerek.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

''Gözleri aşkla gülen, sade söğüt dalısın...''
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj