Samanyolu Tv Uydu Frekansları Yumurcak Tv frekans ayarları (STV Frekans) - 24 Şubat 2016 Çarşamba

Türksat 4a uydu frekans listesinden çıkarılan Samanyolu tv, yumurcak tv ve daha 13 kanal listede yer almaktadır. Konu hakkında tüm detaylara - 24 Şubat 2016 Çarşamba - tarihli haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki samanyolu tv yeni uydu frekansları ve detayları burada. Hotbird uydusu üzerinden yayın yapacak olan Yumurcak tv uydu frekansları nedir. İşte tüm detaylar..

Türksat 4a uydu frekans listesinden çıkarılan Samanyolu tv, yumurcak tv ve daha 13 kanal listede yer almaktadır. Peki samanyolu tv yeni uydu frekansları ve detayları burada. Hotbird uydusu üzerinden yayın yapacak olan Yumurcak tv uydu frekansları nedir. İşte tüm detaylar.. Türksat uydu yayınından kaldırılan Samanyolu tv kapatıldı mi, samanyolu tv neden yok ve stv neden kapatıldı işte tüm detaylar burada. Milyonlarca stv izleyicisi Samanyolu tv kanalına ne oldu diye merak etmektedir, peki samanyolu tv yeni frekans ayarları neler kanalın canlı yayın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.


Samanyolu Tv Türksat uydu yayınları durduruldu ve Stv haber yeni frekans ayarları hotbird üzerinden yapılmaktadır. Artık Samanyolu tv canlı yayın Hotbirt uydusu üzerinden yayınına devam edecektir. İşte STV, Yumurcak tv frekansları ve ayarları nasıl yapılır. Türksat yayın frekanslarından çıkarılan Samanyolu tv, mehtap tv, Samanyolu haber tv,yumurcak tv, dünya tv ve toplamda on üç kanal ve radyo yayını durdu. Peki Samanyolu Tv Stv yeni yayın frekans ayarları neler, samanyolu tv nasıl izleyebilirim, uydudan stv canlı yayın izle detayları ve bilgileri haberimizde.

Türksat üzerinden yayın yapan Samanyolu tv canlı yayın frekans ayarları değişti ve yeni uydu frekans ayarları Hotbird üzerinden yayınlanmaktadır. İşte Samanyolu tv fkeranları

SAMANYOLU TV FREKANS AYARLARI

Artık Türksat uydusu üzerinden yayın yapamayacak olan Stv yeni yayın frekans ayarları ile yayın kanalını izleyebilirsiniz.

Uydu : Hotbird 13 E
FREKANS : 11054 Mhz
Polarizasyon : Horizontal (H)
Sembol Rate : 27500
Fec : 5/6

SAMANYOLU TV NEDEN KAPATILDI?

Türsat'ın 10 Ekim 2015 tarihinde Samanyolu Yayıncılık Hizmetleri A.Ş'ye gönderdiği ihbarnamede grubun Türksat üzerinde kiraladığı bantla ilgili sözleşmenin yenilenmeyeceği, 30 iş günü sonunda yayınların kesileceği belirtildi. Türksat'ın verdiği süre tebliğin STV'ye ulaşmasından sonra başladı. Buna göre 14 Kasım Cumartesi günü STV ile STV grubu altında yayın yapan toplam 13 TV kanalı ile radyo kanallarının yayınları sonlandırılmış olacak.

İhbarnameye göre, Samanyolu TV'nin Türksat'la yaptığı "Uydu Kapasite Tahsisi" sözleşmesinden yararlanarak yayın yapan TV kanalları ile radyolar yarından itibaren uydudan yayın yapamayacak.

YAYINI KESİLEN DİĞER KANALLAR?

Samanyolu Avrupa
Ebru TV
Mehtap TV
Samanyolu Haber
Yumurcak TV
Dünya TV
MC TV
Samanyolu Afrika
Tuna Shopping TV
Burç FM
Samanyolu Haber Radyo
Radyo Mehtap
Radyo Cihan