05 Mayıs 2016 | Tivibu Spor Uydu Frekans Biss Key Ayarları

Spordan filme, belgeselden diziye zengin içeriklerle dolu dolu TV keyfi Süper Paket’te.UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin yanısıra Hollanda, Rusya Portekiz Ligleri ve İtalya Kupası ile dolu dolu Avrupa Futbolu, Tenisten golfe Dünyaca ünlü turnuvalar Süper Paket’te. Üstelik SinemaTV, SinemaTV Aile ve SinemaTV aksiyon kanalları da Süper Paket’ten izleyebilirsiniz.

“Uydu” başlığı altında, Tivibu Mod’unda yer alan kanallar listelenmiştir. Paket üyeliğiniz ile, bu kanallara ek olarak, Türksat üzerinden yayın yapan diğer uydu kanallarına da izleyebilirsiniz.

Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın, Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz. Açılan ekranda aşağıdaki bilgilerin girişini yaparak Tivibu kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

TİVİBU SPOR BİSS KEY AYARLARI
Tivibu kullanıcısı olmayan fakat evinde Turksat çanak ve buna uyumlu uydu alıcısı bulunan tüm kullanıcılar, tarama yaparak ya da Türksat 4A 42°Doğu uydusu, Polarizasyon: H – Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans ayarlarını kullanarak Tivibuspor’u kanal listelerine ekleyerek maç yayınlarına şifresiz erişebilecek.

Yayın sırasında kullanıcının karşısına şifre uyarısı çıkarsa 100000000000 (1’in yanına 11 tane 0) biss keyini girerek şifresiz yayını aktif hale getirebilir. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nin yayıncısı Tivibu’dan futbolseverlere merhaba! Atromitos – Fenerbahçe karşılaşması Turksat uydusundan tüm Türkiye’ye şifresiz yayınla Tivibu Spor’da. Maçı Turksat uydusundan şifresiz yayınla izlemek için Turksat kanal bilgilerinin güncellenmesi yeterli.

Tivibu Spor’u şifresiz izlemek için;

1) Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın, 2) Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz. 3) Açılan ekranda aşağıdaki bilgilerin girişini yaparak Tivibu kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.