HBO'nun sevilen dizisi True Detective, 3. sezonunda Mahershala Ali'yi kadrosuna kattığını onayladı. İlk sezonuyla muhteşem eleştiriler alan ve seyirciyi ekrana bağlayan suç antolojisi True Detective, Nic Pizzolatto tarafından yaratılmış ve senaryoya dökülmüştü. İlk sezonunda Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın başrolü paylaştığı dizi Dora Lange davası ile geçmiş, Cary Fukunaga yönetmenliğinde 2014'ün en iyi dram dizisi ödülüne layık görülmüştü.

Ancak birinci sezonunda tamamını yöneten Fukunaga, ikinci sezon için yapıma geri dönmedi ve bunun yerine dizinin bölümlerini farklı yönetmenler üstlendi. Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn ve Taylor Kitsch gibi isimleri kadrosuna katan dizinin ikinci sezonu ne yazık ki beklenen etkiyi yaratmadı. İstenen eleştirileri alamayan True Detective'in üçüncü sezonu için kanal, hikayenin işe yarayacağından emin olmak istiyordu. Ve Mahershala Ali'nin kadroya alındığı haberi ile birlikte dizi yeniden sahaya döndü.

Henüz HBO tarafından projeye yeşil ışık yakılmış değil ancak HBO, Nic Pizzolatto ve David Milch'i üçüncü sezonu senaryoya dökmesi için bir araya getirdi. Sezonun konusu ya da ne zaman yayınlanacağı belli olmasa da üçüncü sezon için adımlar atıldığını bimek True Detective hayranlarını sevindirdi.



beyazperde.com