Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Maleficent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
09 Eylül 2015
Bulunduğu yer
istanbul
Mesajlar
1.752
Seslenildi
230 Mesaj
Etiketlendi
74 Konu
Ruh Hali
Melekgibi

Standart Being Human

23 Aralık 2015
1

Being Human

Being Human türler arası öyküsü ve akıcı diyaloglarıyla Buffy'nin yeni dönemdeki temsilcisi.

Being Human'ın öyküsü, ilk duyduğunuzda bir fıkra gibi geliyor kulağa. Bir vampir, bir kurtadam ve bir hayalet aynı evde buluşur... Ancak dizi başlar başlamaz, karikatürize değil tam tersine gerçek karakterlerle karşılaşıyorsunuz. Hatta belki de fazla gerçek. 2008 yılında pilot bölümü yayınlanan BBC yapımı aynı adlı diziden uyarlanan Being Human, İngiliz versiyonuyla benzer çıkış noktalarına sahip olmasına karşın, zaman içinde onun etkisinden sıyrılıp kendi ayakları üzerinde durmaya başlayacak. İngiliz Being Human'a göre, daha uzun süren bir sezon ve daha çok yan karakter ile zenginleşen dizi, kısa zamanda bağımlılık yaratacak.

Dizi oyuncuları
MEAGHAN RATH
  • SALLY
  • Josh ve Aidan tarafından kiralanılan evin hayaleti Sally, ani ölümünün şokunu henüz atlatabilmiş değil. Nişanlısı Danny'yle kahramanlarımızın tuttuğu evde mutlu bir şekilde evlilik hazırlıkları yapan Sally, nişanlısını ve eski hayatını özlüyor. Yeni arkadaşlarının yardımıyla hayatına bir hayalet olarak devam etmenin yollarını arıyor. Sally, zeki, ince bir espri anlayışına sahip bir kadın ama kafasını kurcalayan sorunları tek başına çözmekte zorlanıyor.
SAM HUNTINGTON
  • JOSH
  • Parlak bir geleceğe sahip olan Josh'ın dünyası, bir kurtadam tarafından ısırılıp, dönüştürülünce tamamen alt üst olmuş. Ne yapacağını bilemeyen genç adam hiçbir açıklama yapmadan ailesini terk edip uzaklara kaçmak zorunda kalmış. Özel durumu nedeniyle kendini yalnızlaştıran ve dolunayda kimseye zarar vermemek için ormanın derinliklerine saklanan Josh, Aidan'ın yardımıyla hastanede kendine edindiği işle, toplumla ve kendiyle barışmanın yolunu bulmaya çalışıyor.
SAM WITWER
  • AIDAN
  • Vampir Aidan birkaç yıldır Boston'daki bir hastanede hemşire olarak çalışıyor. Geçmişinde pek çok vahşete tanıklık etmiş ve hatta sebep olmuş bir vampir olarak Aidan nihayet insanlara yardım edebileceği, iyi bir şeyler ortaya koyabileceği bir işte çalıştığı için mutlu. İşi sayesinde hiç yaşayamayacağı bir deneyim olan ölümle yüzleşmek zorunda kalan hastaların huzurla bu dünyadan ayrılmasına yardımcı oluyor ve kendi de bir miktar huzur buluyor.

-





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.





-
Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
19 Kasım 2015
Bulunduğu yer
Çok Uzaklardan...
Mesajlar
2.213
Seslenildi
156 Mesaj
Etiketlendi
29 Konu
Ruh Hali
No
Standart Cevap: Being Human
23 Aralık 2015
2
Buffyi severek izliyordum...
Yaprak döker bir yanımız
Bir yanımız bahar bahçe
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj