2019'da Yay burcunu neler bekliyor?



VE JÜPİTER BURCUNUZDA!

Orda burda okuyacaksınız, izleyeceksiniz, dinleyeceksiniz. "Yılın en şanslı burcuuuu Yaylarrrr" Jüpiter Yay burcuna geçiş yaptı diye topluca sevindik. En yararlı olduğu nokta, herkese en azından pozitif düşünmeyi, silkelenmeyi, hayata bardağın dolu yanını görerek bakmamızı sağlayacak olması.

Fakat!

Sadece Şubat, Mart, Ağustos’un 2. Yarısı, Ekim ve Kasım da. Süre çok sınırlı yani. Değerlendiremezseniz yılın sonunda “ hani yaylar en şanslıydı” diyen seyircilerden olursunuz. Aktif olup her alanda şansınızı zorlarsanız yılın sonunda kazanan ve iyi bir yıl oldu diyen yay siz olursunuz. Önce pozitif düşünceye inanmakla başlayın, sonra bırakın biraz kilonuz artsın ve neşenizde tabii. Eğlenceye, evliliğe, en azından yeni aşklara sıcak bakın. Taşı sıksanız altına dönüşecek şansınıza güvenin tabii belirttiğim aylarda ve dönemlerde. Eğitim ve seyahat fırsatlarını mutlaka değerlendirin. Ancak unutmayın yıl içinde kimi aylarda Neptün’le sert açı yapacak olan Jüpiter, kimi aylarda geri gidecek. Hayatınızda mutsuzluklar da olacak. Dikkati elden bırakmayın.

İŞ YAŞAMINIZ DEĞİŞİYOR.

İş yaşamınızda beklenmedik yükselişlere hazırlanın. Sıradan işlerin insanıysanız sıradışı ve garantisi olmayan işler ilginizi çekmeye başlayabilir. Uranüs iş alanınıza Mart 2019’da yerleştiğinde sıkıcı iş ortamınızın sizi körelttiğini düşünmeye başlayacak, iyi de yapacaksınız. Daha konforlu bir yaşamı hak ediyorsunuz. Artık hobilerinizi de değiştirmelisiniz. Bilgiye olan merakınız bir şekilde yön bulmalı. Yazın, çizin, entelektüel birikiminizi başkalarıyla paylaşın. Olabildiğince çok kitlelere hitap edin. Uranüs’ün sizden beklentisi bu. Öte yandan sağlığınızı da eskisi kadar umursamayacaksınız. Yine de kan dolaşımı ve tansiyon sorunu yaşamınıza katılabilir. Bol egzersiz yapmak sadece beyniniz için değil bedeniniz için de bir ihtiyaç. İş yaşamınız yoksa ve siz öğrenciyseniz ya da çalışmayan biriyseniz evde oturmak bedeninize iyi gelmeyecek. Günlük ev işleri size yetmeyecek. Dışarı çıkın ve amacı yardım olan gruplarla bağlantı kurun. İnterneti aktif kullanın. Televizyona esir olmayın. Aksi halde Uranüs gerekli değişiklikleri yapamaz ve dışarı çıkmanız için bir yıkım yaratabilir. Her türlü yenilik ve değişiklik Uranüs’ün amacıdır.