Malzemeler:
7-8 adet kuru kayısı
5 adet kuru incir
Yarım kâse kuş üzümü
Yarım kâse badem
Yarım kâse fındık
1 kâse yulaf ezmesi
2 adet yumurta
Hazırlanışı:
Kayısı ve incirleri küçük küçük doğrayın. Daha sonra yaklaşık yarım kase badem ve fındığı rondodan geçirin.( çok fazla ufalamayın) Geniş bir kaba yumurtaları kırıp, çırpın ve içine kuru meyveleri, fındığı, bademi ve yulaf ezmesini de ekledikten sonra iyice çırpın.
Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine, karışımdan 1 yemek kaşığı alıp istediğiniz şekli vererek dizin.(top şeklinde, uzun ya da dilediğiniz gibi) Yaklaşık 20 dakika 170 derecede pişirin. Afiyet olsun.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Yulaflı Ve Kuru Meyveli Diyet Bar Tarifi
06 Temmuz 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.