Coldman Nickli Üyeden Alıntı
kısmen fark ettim diyebilirim, benim de buaralar koşturmacam cok fazla işte koşturma ayrı bide evde koşturmacalar tadilat vs bi sürü insanla uğraşiyorum yine de yazmak için bi fırsat yaratiyorum kendime gece bir saat geç yatsam da yine de yaziyorum. teşekkür ediyorum. genel de benim şiirlerin bağlanğici sıkıcı biraz ama orta ve sonra doğru iyi ki var dedirtiyorum/buna cabaliyorum. değerli yorumun nacizane görüşün içinde teşekkür ediyorum, insaalah bir gün cıkartmayi düşünüyorum o gün ne zaman bilmiyorum. cünkü uyazar kazanmasın biz kazanalm kafası var yayınevlerin de.
Wattpad uygulamasini biliyor musunuz? Simdilerde yayin evleri oradalar. Orda eserinizi yayinliyorsunuz okuyanlar kopyalayamaz yalnizca alinti yapar ondada sizin kitabinizin ismi ve rumuzunuz cikar.
Iste yayinevi sahipleri begendiklerinde sizin pesinize dusuyor daha uygun ve anlasmali bir sekilde size kitabinizi cikarma firsati sunuyor. Tabi okuyucu kitlesi gencler. Onlarin begenip paylasmalari da sizin reklaminizi yapmanizi sagliyor.
Ben o uygulamada paylasmanizi oneririm.