Spor Toto Süper Lig’in 19. hafta mücadelesinde bugün Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, İstanbul’a geldi.



Bordo-mavili ekibi, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda çok sayıda taraftarı ellerinde çiçeklerle, tezahüratlar yaparak coşkulu bir şekilde karşıladı.

Valizlerin alındığı bölümden çıkış yapılan noktada kordon oluşturan taraftarlar, takım farklı bir kapıya yönelince, futbolcular ve kafilede yer alan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bulunduğu bölüme adeta hücum etti. Takım, başkan ve yöneticiler, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle dışarıya çıkmakta güçlük çekti.

Kafileyi bekleyen otobüsün etrafını saran taraftarlar da meşaleler yakıp, tezahüratlar yaparak, yarınki maç öncesi teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Bazı taraftarlar, kafileyi taşıyan otobüslerin ardından özel araçlarıyla konvoy oluşturdu. Meşalelerin dumanı gelen yolcu kısmına da girdi.

Cezası nedeniyle karşılaşmayı statta izleyemeyecek kulüp başkanı Hacıosmanoğlu ve kafile, taraftarların sevgi gösterileri arasında takım otobüsüne binerek, çevik kuvvet ekiplerinin eşliğinde Suadiye’de konaklayacakları otele hareket etti.