Öncelikle yazdığım yazıyı sanırım üzerinize alınma gereği duydunuz. O vakit küçük bir açıklama yapayım : birincisi zeka ile ilgili sıkıntılarım veya kendi zekam ile ilgili sıkıntılarım yok.İkincisi direkt olarak sizi veya konuda ki kimseyi geri zekalılıkla suçlamadım. Konuya muhattap olurken bence biraz okumanız da fayda vardır diye düşünüyorum . Yazdığım yazı gayet açıktı aslında 8 farklı zeka türü var sizin bir insanı zeki olarak tanımlayabilmeniz için bu 8 farklı zeka türünü de bilmeniz ve karşınızda ki insanı buna göe katagorize etmeniz gerekir. Eğer siz zekayı geneller iseniz ; dilsel ,sözel zekası gelişmiş bir insanın mantıksal zekası gelişmediği için "gerizekalı tanımıyla muhattap edersiniz . Yazdığım yazı da insanları gerizekalılıkla suçlamadım ,aksine dünya üzerinde kimseyi geri zekalılıkla suçlayamayacağınızı dile getirdim .. Daha da açmam gerekirse herkes bir şekilde zekanın zekiliğin tanımına tabidir Kimisi mantıksal , kimisi bedensel , kimisi matematiksel zeka olarak .. Eğer konuda yanlış anlaşıldıysam herkesi tenzih ederim. Bir küçük notta karşınızda ki insanı tanımıyor iseniz direkt olarak suçlayıcı cümleler kullanmayın olur mu ? çünkü en sevmediğim şey birileriyle direkt olarak tartışma ortamında bulunmaktır.