Regex Nickli Üyeden Alıntı
Bu çocuğun az önce yasakladığım üyeliği @Drejevic. Olay olduğu sırada telefon konferansında bize yalvararak ve ağlayarak yapmayın demişti. Ben tüm delillerin eklendiği suç duyurusu dilekçesini hazırlamış olmama rağmen @Damla'nın vicdanına geldiği için "yapmayalım, geleceğini yakmayalım" sözü üzerine dilekçeyi vermedim ancak yarından itibaren önce bitirdiği Yozgat'taki lise ve dershane kayıtlarından ulaşabildiğim ne kadar kişi varsa iletişime geçerek ailesinin bilgilerini almaya çalışacağım. Ankara'da üniversite okuması güzel oldu, gerekirse bizzat Hacettepe Üniversitesi'ne gidip karşısına çıkacağım. Böyle insanlara acımaya gelmiyor.

Şu anki düşüncem şudur ki; bu olayın ilk sayfasından itibaren ailesine okutmadığımız sürece bu çocuk akıllanmadan bu ve benzeri eylemlere devam edecektir. Kendisinin iyiliği ve geleceği açısından yarın tüm günümü ayıracağımı belirtmek isterim.
Regex abi özür dilerim. Kimseye karşı kötü bir niyetim yok. Saldırı falan da yapmadım. O günden beri de hiçbir forumda kötü bir şey yapmadım. Kızdırdıysam seni özür dilerim.

Ama bir şey sorabilir miyim önemli olarak?