League of Legends Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi 3. haftasında 1907 Fenerbahçe ile Dark Passage karşı karşıya geldi. 1907 Fenerbahçe, serinin iki maçını da kazanarak 3 puana ulaştı.

1907 Fenerbahçe, ilk 2 haftadaki 4 serisinde istediği sonuçları alamaması sonrası alt koridorunu değiştirdi. Padden ve Japone, 1907 Fenerbahçe'nin alt koridora yeni eklemeleri oldu.

Serinin ilk maçını 1907 Fenerbahçe, deyim yerindeyse seçim ekranında kazandı. Jayce'in yasaklanmaması sonrası bu şampiyonu Thaldrin için kilitleyen 1907 Fenerbahçe, bu seçimle birlikte oyuna çok önde başladı. Minyonda çok önde olan 1907 Fenerbahçe'ye karşın Dark Passage'tan Bwipo'nun kötü performansı, oyunun kopmasına neden oldu.

İlk dakikadan itibaren haritanın her yerinde Dark Passage'a büyük baskı kuran 1907 Fenerbahçe, Frozen'ın mükemmel oyunu sonrası Dark Passage'ın tüm üyelerine siyah beyaz ekranı gösterdi. Dark Passage'ın oyunu dengelemek için yaptığı atakta 1907 Fenerbahçe'den Thaldrin, ayrık ittirmeyle ilk inhibitörü aldı. Ardından, Dark Passage'ın üst koridordan yapmaya çalıştığı bir sonraki baskı, Thaldrin'in bu kez orta koridordan inhibitörü almasına neden oldu.

Takım savaşlarının neredeyse tamamında başarılı olan ve istediğini alan 1907 Fenerbahçe, rahat bir şekilde sonuca gitmeyi başardı.

DARK PASSAGE TRANSFERİNİ VADİYE SÜRDÜ
1907 FENERBAHÇE, DEĞİŞİKLİK DİNLEMEDİ...

İkinci maç öncesi Dark Passage, Team AURORA'dan tanınan yeni transferi olan üst koridor oyuncusu Hioss'u vadiye sürdü. Xerxe yerine transfer edilen ve performansı soru işaretleriyle dolu olan Bwipo'yu ise kenara aldı.



İkinci maçta 1907 Fenerbahçe'nin üstünlüğü daha fazla arttı. İlk dakikadan itibaren baskısını artıran 1907 Fenerbahçe, ilk kanu ve ilk kuleyi alarak altın farkını açtı. 25. dakikaya kadar sürekli kuşatma halinde olan 1907 Fenerbahçe, Dark Passage'a nehri geçirtmedi, toplam 6 kule aldı.

28. dakikadaki takım savaşından da galip ayrılan 1907 Fenerbahçe, ikinci Baron güçlendirmesini de aldı. 1907 Fenerbahçe, 32. dakikada Padden ve Thaldrin'in mükemmel oyunlarıyla maçı kazandı.

1907 Fenerbahçe, bu sonuçla birlikte 4 maçta 3 beraberliğinin ardından ilk kez kazandı ve puanını 6 yaptı. Son şampiyon Dark Passage ise üstüste 3. mağlubiyetini alarak 4 puanda kaldı ve son sıraya indi.

1907 Fenerbahçe, bir sonraki maçında HWA Gaming ile oynayacak. Dark Passage ise Galakticos karşısında kötü gidişe son vermek isteyecek.

Sporx