26. Bölüm

26. Bölüm

Kimsesiz çocuklar yurdunda olay; Nesrin ve Gül adında iki genç kız Cevat adında bir adam tarafından pazarlanmaktadır.Kızlardan Nesrin birlikte olduğu adam tarafından öldürülür. Ekip kızın cesedini çöplükte bulur.Sonrasında ise bu iğrenç suçu ve katili ortaya çıkarmak için, ekip harekete geçer.

Metin ve Tekin in karne faciasından sonra , notlarını düzeltmek için Hüsnü çocuklara özel bir öğretmen tutar.Bu sefer öğretmen oldukça dişli çıkar.Ayrıca çok da güzel bir öğretmendir.Hüsnü bile öğretmenin güzelliğinden etkilenir.Suat çıldırmak üzeredir… Çocuklar ise öğretmeni kaçırmak için ellerinden geleni yaparlar.

Nuri karısı Ayşe ile kavga edince, bir cinnet geçirir ve küçük oğlu Kadir’i rehin alır.Ekip olay yerine gelir ve çılgın babayı sakinleştirmeye çalışır.

Pınar, arkadaşları ile babası gece mesaisindeyken, annesini de kandırıp, bara gider. Barda bir cinayet işlenir. Pınar olaya şahit olmuştur.Ekip ve Rıza baba olay yerine geldiklerinde Pınar ile karşılaşınca şok olurlar. Pınar şimdi gerçekten zor durumdadır.