Merhaba arkadaşlar,
biliyorsunuz, yaklaşık bir senedir forumunuz ile hiç ilgilenemedim. Forum, kendi kendine devam ediyordu. Gene de, her ay sunucu ödemesini yaptım, kapatmadım, kapatmam da. Her bir arkadaşımın, burada ki emekleri değerlidir.
(Ben ilgilenemeyince de, eski zamanlara göre biraz durgunlaştı) artık buna son veriyoruz.
Susmayiz.net sevgili @No1'in sohbet sitesi. IRC sunucusu olarak kısa zaman da, güzel yerlere getirdiler. Öncelikle kendilerini tebrik ederim.
Forumunuz.com biliyorsunuz, 4 senedir yayın yapan genel bilgi paylaşım platformumuz. Hep ''sizin forumunuz'' olmuştur. Ve, zamana kadar tek bir kez böyle bir ortaklığa gittim.
Gelen teklifler oldu, @Nutella'mın tavsiyeleri oldu. Ama, görüştük anlaşamadık. Güvenmediğim yere de, sizleri yönlendiremezdim.
Sonuç olarak; artık forumunuz ile susmayiz.net kader birliği yapacaktır.
Forumunuz.com resmi irc & iletişim sunucusu: Susmayiz.net
Susmayiz.net resmi paylaşım forumları: Forumunuz.com'dur.
Bayram bitimin de,
- Foruma kategori olarak giriş bağlantısı, banner reklamı ve sohbet girişi konacak.
- Susmayiz.net #Forum kanalı aktif olacak. (Oradan anlık forumunuz yardım hizmeti sunulacaktır. Forum sahipleri olarak, ben ve @Meltem, adminlerimizden @Nutella online ulaşabileceksiniz. Üyelik problemleri, ban sorunları gibi konular da)
- Susmayiz.net; forumunuz banner reklamı resmi paylaşım platformu olarak web sitesin de ve sohbet ortamın da, + motd kısmına eklenecektir.
@No1, Sevgili Ozan'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerimi iletirim. Bütün susmayiz.net ailesine de, forumunuzun ''sizin de forumunuz'' olduğunu unutmasın.
Dipnot: Forumunuz satılık değildir. Böyle bir kaç görüşmeler (almak isteyenler) oldu lakin, satışı artık söz konusu değildir. Bunun ile alakalı önümüzdeki günler de, ayrıca konu açıp açıklama yazacağım.
( Forumunuz artık bitti) gibi dedikoduları duyuyorum. Forumunuz kimse varken forumunuz değildi, kimse yokken de yok olmaz bilinsin. Artık ben, tekrar buradayım.
Ortaklığımızın, birlikteliğimizin hayırlara vesile olmasını dilerim.
Keyifli forumlar dileğiyle.