Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Avrupa Ligleri (https://www.forumunuz.com/avrupa-ligleri/)
-   -   Roma'lı Salih Uçan Sakatlandı (https://www.forumunuz.com/avrupa-ligleri/17872-roma-li-salih-ucan-sakatlandi.html)

Jön TüRk 29 Mart 2015 00:11

Roma'lı Salih Uçan Sakatlandı
 
http://www.haberler.com/haber-resiml...2_x_4401_o.jpg

Şanssızlıklar Salih Uçan'ın yakasını bırakmıyor. Fenerbahçe'den kiralık gittiği Roma'da, geçen haftaki Cesena karşılaşmasında ilk kez ilk 11'de forma giyen ve maçın adamı seçilen milli futbolcu, bir kez daha sakatlık sorunu yaşadı, forma giymeye başlayacağı dönemde yine oynamama tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

İTALYA'DA KONTROLLERİ YAPILDI

Türkiye'nin Danimarka ile oynadığı maç için Ümit Milli Takım'a çağrılan Salih, ardından kadrodan çıkarılarak kulübüne geri gönderilmişti. 21 yaşındaki oyuncunun İtalya'da tetkikleri yapıldı. Roma Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, genç futbolcunun sol uyluğundaki kas grubunda 1. derece zorlanma tespit edildiği duyuruldu.

NAPOLI MAÇINDA OYNAMASI ZOR

Corriere dello Sport'ta yer alan haber ise milli futbolcunun mevcut sakatlığının olası sonuçlarını ele aldı. Salih'in 4 Nisan'daki Napoli maçında oynamasının, bu şartlarda çok mümkün görünmediği değerlendirmesi yapıldı. Salih bu sezon daha önce de üç kez sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalmıştı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem