Casper, VIA A1’den sonra yeni akıllı telefonu Casper VIA P1'i tanıttı. Casper VIA P1'in özellikleri neler? VIA P1 ne kadar?





Türkiye'nin yerli teknoloji markası Casper, 4 GB RAM ile güçlendirilen 8 çekirdek işlemcisi ve 32 GB depolama alanına sahip yeni akıllı telefonu Casper VIA P1’i kullanıcıların beğenisine sunuyor.


CASPER VIA P1 ÖZELLİKLERİ

Arka yüzde yer alan ve 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip çift LED flaş destekli ana kamera, 0.2 saniye gibi hızlı netleme süresiyle kullanıcılara üst düzey bir fotoğraf ve video deneyimi sunuyor. Ön yüzündeki kamerası 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan Casper VIA P1'de ön yüzde LED flaş da bulunuyor. Bu sayede daha aydınlık, keskin ve net selfie fotoğraflar çekilebiliyor.
32 GB depolama kapasitesine sahip olan akıllı telefonda yer alan micro SD bellek kartı yuvası ise 128 GB'ye kadar destek sunuyor. Bu sayede depolama kapasitesi de artırılabiliyor.
Casper VIA P1, Kasım ayının ikinci haftasından itibaren KDV dahil 1199 TL satış fiyatıyla tüm Casper noktalarında satışa sunulacak.