Huawei'nin yeni amiral gemisi P10 hakkında detaylar gelmeye devam ederken, firmanın P10 Plus isimli ikinci bir telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. İşte Huawei P10 Plus hakkında detaylar!



Mate 9 modeli ile birlikte akıllı telefon pazarında kullanıcıları etkilemeyi başaran Huawei'nin, P10'un yanı sıra P10 Plus isimli yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Huawei P10 Plus tasarımı nasıl olacak?
Ön tarafından bakıldığında Note 7 ile benzer tasarımsal çizgiler taşıyan Huawei P10 Plus'ın parmak izi okuyucusu, ekranında altında yer alan home tuşunda değil, arka tarafında.

Huawei'nin fiziksel home tuşu varken parmak izi okuyucuyu neden arka tarafa taşıdığı büyük bir merak konusu.



5.5 inç büyüklüğünde kavisli bir ekrana sahip olan P10 Plus'ın, yine Huawei üretimi olan Kirin 960'dan daha yüksek saat hızlarına sahip Kirin 965 işlemciden güç alması bekleniyor.

6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamanın yanı sıra 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama olmak üzere toplamda iki farklı model ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan akıllı telefon, 3650 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek.

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması beklenilen Huawei P10 ve P10 Plus modellerinde fiyat beklentisi P10 için 699 dolar.

P10 Plus modelinin ise, tahmin edilebileceği gibi P10'a göre daha yüksek bir fiyat ile satışa sunulması bekleniyor.

Shiftdelete