Tutsak Dizisi Oyuncusu Murat Kimdir? Murat Balcı Biyografisi





24 Mayıs 1983 yılında Almanyada doğdu. Aslen İzmirlidir. 10 yaşında ailesi ile birlikte İzmire döndüler. 13 yaşında beste yapmaya başladı ve 17 yaşında katıldığı İzmirdeki yerel bir TVde yayınlanan Ege Ses Yarışmasında Küçüğüm adlı şarkıyla en iyi erkek sesi seçildi. Liseyi bitirdikten sonra Ege üniversitesi İngilizce işletme bölümünü okudu. Daha sonra müzikle ilgilendi ve müzik ile birlikte Tiyatro’ya başlamış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’ da 1 senelik eğitim görmüştür. DiziOyunculari.Biz Kısa bir süreliğine radyoda Dj olarak çalıştı. Ayrıca Profesyonel Dansçılık da yapmıştır. Dizi oyunculuğunun yanı sıra Müzik programı sunuculuğu da yapmıştır. Boyu 184 cm, kilosu 80 kg dır. Saç rengi kumral göz rengi ise yeşildir. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

2006 yılının Nisan ayında Esra Akhisarlı ile birlikte Showmaxte Klipmax adlı, hafta içi her gün canlı yayınlanan, 2 saatlik, konuklu bir müzik programının sunuculuğunu üstlenen Murat Balcı, programı 1,5 sene sundu. DiziOyunculari.Biz
2006nın Mayıs ayında başlayan ve 1 sene devam eden Show Tvdeki En İyi Arkadaşım adlı dizide Tolga Savacının erkek kardeşi rolünü üstlendi.
Home Tvde sunduğu Tatlı Dakikalar ve 2008 yılında Fox Tvde yayınlanan Dedektif Biraderler dizisi , yapmış olduğu diğer işlerden bazıları.

2011den beri Hayal Kahvesi, Nişantaşı Melon, Frame ve Beyoğlu Mask gibi mekanlarda yıllardır sahne programları ve konserler de yapan Murat Balcı son olarak 2014te Show tvde Yurdum İnsanı adlı yarışma programında sunuculuk yaptı ve Saklı Kalan dizisinde yer aldı.

Murat Balcının Oynadığı Dizi Ve Filmler

Günebakan
Saklı Kalan
Dedektif Biraderler
Kanıt DiziOyunculari.Biz
Kod Adı: Koz
Doktorlar
En İyi Arkadaşım