Ergin Ataman, takımının inanılmaz mücadelesi ve aldığı galibiyet hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu sezon tüm zor şartlara rağmen şampiyonluk yarışında olduklarını belirten Ataman, “Oyuncularımızın mücadelesini tarih yazacak. Bu, çok büyük bir başarı. Taraftar inanılmaz bir destek verdi. Zamanlama açısından çok güzel bir galibiyet oldu” diye konuştu. Avrupa ve dünya basketboluna sıradışı bir galibiyet ile adlarını altın harflerle yazdırdıklarını söyleyen tecrübeli hoca, performansından memnun olmadığı gerekçesiyle tokat attığı Göktürk Ural’ı affedebileceğinin ise sinyallerini verdi. Ataman, taraftarın kendisinin dik durmayı başarmasında en büyük etken olduğunu söyledi. Başarılı coach, bu galibiyetin ardından yönetimin ise harekete geçeceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Melo’dan da tebrik geldi

Aslan’ın Fenerbahçe’yi 6 kişi ile yenmesi Felipe Melo’nun da gündemindeydi. Twitter hesabından maçtan bir kare paylaşan Melo, “Taraftarla tek vücut olmak. Zafer için birlikte savaşmak. Tebrikler” değerlendirmesinde bulundu. Brezilyalı futbolcu, Instagram hesabından ise rakibiyle mücadelesini paylaştığı videoda “Kazanmak istiyorsan sahaya varını yoğunu koyacaksın. Armanın hakkını sonuna kadar vereceksin. Tanrı çalışanın, azimli olanın her zaman yanındadır” dedi.

Kombinelere hücum
6 oyuncuyla oynamasına karşın mükemmel bir perfomansla Fenerbahçe’yi mağlup etmesi, Sarı-Kırmızılı taraftarları harekete geçirdi. Mali kriz yaşamasına rağmen sahada varlarını yoklarını ortaya koyan basketbolculara sezon sonuna kadar tam destek vermeye hazırlanan taraftarlar kombine biletleri tüketti.

'Gözyaşlarımı tutamadım'

Abdurrahim Albayrak
, Fenerbahçe Ülker’i 6 oyuncuyla yendikleri tarihi maç hakkında konuştu. NTV Spor’a açıklamalarda bulunan Albayrak, “Kardeşlerimi tebrik ediyorum. Onları ödüllendirmemiz gerekiyor. Gözyaşlarımı tutamadım. Kardeşlerimin hepsinin alınlarından öpüyorum. Gitmek istiyorum maçlara ama gidemiyorum. Hepsini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.