Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Dünya'dan Haberler (https://www.forumunuz.com/dunya-dan-haberler/)
-   -   Rusya-Ukrayna savaşının biteceği tarihi açıkladı (https://www.forumunuz.com/dunya-dan-haberler/166004-rusya-ukrayna-savasinin-bitecegi-tarihi-acikladi.html)

Toprak 15 Mart 2022 11:40

Rusya-Ukrayna savaşının biteceği tarihi açıkladı
 
Rusya-Ukrayna savaşının biteceği tarihi açıkladı

Rusya'nın Ukrayna'daki işgal harekatına ilişkin yapılan bir son dakika açıklamasında savaşın sona erebileceği tarih verildi. Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Danışmanı Oleksiy Arestovich, "Savaş mayısta bitebilir" dedi.

https://imgrosetta.mynet.com.tr/file...9-728xauto.jpg

Rusya-Ukrayna savaşı 20. gününde devam ederken, gerek iki ülke arasındaki müzakereler, gerekse diğer ülkelerin temasları savaşı bitirecek sonuç vermedi. Tüm dünya sıcak bölgeden gelecek iyi haberleri beklerken, Ukrayna tarafından savaşın sona ereceği tarihle ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkan Danışmanı Oleksiy Arestovich, Rusya’nın savaşmak için kaynaklarının tükeneceğini belirterek, "Rusya’nın Ukrayna’ya başlatmış olduğu savaş, mayıs ayında bitebilir. Hatta bu tarih daha da erken olabilir. Mümkün olan en geç tarihten bahsediyorum. İki ülke arasında barış sağlanmalı” ifadelerini kullandı.

Arestovich, ayrıca iki ülke arasında barış sağlansa dahi küçük çaplı çatışmaların 1 yıl boyunca devam edebileceğini belirtti.

İHA)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem