Banna Asada fırında çikolata ve farofa soslu muz , Brezilya tatlısı https://i.resimyukle.xyz/TzBPIU.jpg Malzemeler 20 gr un 10 gr galeta unu 5 gr tozşeke 5 gr tereyağı 2 çorba kaşığı krema 50 gr bitter çikolata Tane kırmızı ve karabiber Yapılışı Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın. Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Site kurucuları: Damla ve Meltem