Şuhut Keşkeği / Has Keşkek Tarifi İçin Malzemeler
3 su bardağı aşurelik buğday
1 su bardağı nohut
Yarım kilo dana sırt eti kemikli
Tuz
Tereyağı
Salça
Şuhut Keşkeği / Has Keşkek Tarifi Yapılışı
Buğday, nohut ve ette dahil olmak üzere bir gece önceden ıslatılır. Evde pişirecekler için düdüklü tencerede 1, 5 saatte lokum gibi ( merhem gibi derler bizim buralarda) pişiyor. Kısık ateşte pişen keşkeğimizi ister salça ile isterseniz sadece tereyağlı olarak servis edebilirsiniz, ohh mis. . Afiyet olsun.
Not: Çömlek içinde durum aynı onuda isterseniz pide fırınları pişiriyor oraya koyabilirsiniz. .
Üyelik tarihi
15 Temmuz 2016
Bulunduğu yer
greece-ukraine
Yaş
35
Mesajlar
1.319
Seslenildi
29 Mesaj
Etiketlendi
10 Konu
Ruh Hali
Şuhut Keşkeği / Has Keşkek
12 Temmuz 2017
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati