Ev yenilemek genelde insanların gözünü korkutur ve bunun için uzun bir zaman ayrılması gerektiğini düşünürler. Yani, bugünden yarına olacak bir iş olarak görmezler tadilat işlerini.
Ancak durumun hiç de öyle olmadığını size göstermek için, BuzzFeed'den size çok faydalı olacağını düşündüğümüz bir içerik derledik.

1. Evinizin bir karakteri olsun istiyorsanız; desenli duvar kaplamaları ile evinizi bambaşka bir görünüme kavuşturabilirsiniz.




2. Evinizin duvarlarına yapabileceğiniz bir başka işlem, mobilyalarınıza uygun bir duvar kağıdı ile duvarınızı kaplamak olabilir.




3. Mutfak tezgahınızdan memnun değilseniz, yeniden bir tezgah yaptırmaya gerek yok. Mutfak tezgahı için özel olan bazı boyalar var ve bu boyalar ile tezgahınız yepyeni olabilir.




4. Banyo lavabonuzda bazı çatlaklar var ve gözünüze hiç hoş görünmüyor ise, alacağınız ucuz bir silikon ile bu çatlakları kolaylıkla kapatabilirsiniz.




5. Elektrik tesisatınızdaki sıkıntı büyük bir şey olmadığı sürece manyetik bir aparat ile kolay yoldan sıkıntıyı aşabilirsiniz.




6. Fotoğrafta görmüş olduğunuz aparatı duvara tutturarak evinizin duvarına kartonpiyer ekleyebilirsiniz.




7. Elektronik aletlerde görmek istediğiniz paslanmaz çelik görüntüsünü, bu renkte satılan boyalardan alarak gerçekleştirebilirsiniz.




8. Camınızda estetik bir görünüme kavuşmak için vitraylı cam kullanabilirsiniz.




9. Mutfak dolaplarınızın eski görünümünden rahatsızsanız, bu şekilde bir işlemden geçirerek yeni bir hal aldırabilirsiniz.




10. Tezgah arası kaplamanızdan sıkıldıysanız, bir usta dahi çağırmadan rahatça bu şekle sokabilirsiniz. Duvar kaplamasında olduğu gibi farklı farklı desenleriyle marketlerde bunlardan bulabilirsiniz.




11. Avizenizin kendisi haricinde takıldığı yerin de estetik görünmesi için bu gibi şeylerden edinebilirsiniz.




12. Süpürgeliklerinizin boyutunu büyütmek istediğinizde yeni bir süpürgelik almak yerine, fotoğrafta gördüğünüz şerite benzer şeylerden ekleyip, arada kalan kısmı süpürgelik renginde boyayabilirsiniz.




13. Odanızda yerden tasarruf etmek için dolap yerine bu tip askılıklardan kullanabilirsiniz.




14. Çekmece ve dolapların tutacak yerlerini değiştirdiğiniz takdirde yeni bir dolap almış gibi olabilirsiniz.




15. Kapı zilinizi bu tip şeylerle estetik bir hale getirebilirsiniz.




16. Bu ve buna benzer parça halılarınız varsa, fotoğraftaki gibi farklı desenlerde boyayarak değişikliğe gidebilirsiniz.




17. Başka bir boyama önerisi de dış kapılarınız için. Kapıları değişik renklere boyayıp, farklı farklı biçimlere sokabilirsiniz.




18. Tabletinize veya telefonunuza indireceğiniz uygulamalar ile eviniz için uygun renk ve desenleri bulabilirsiniz.




19. Evinizin içindeki veya dışındaki korkulukları boyayıp, eskisinden daha iyi bir hale getirebilirsiniz.




20. Son olarak da evinizin lamba anahtarlarını fotoğraftakine benzer dijital olanlar ile değiştirip, modern bir hale getirebilirsiniz.




Şimdiden güle güle kullanın!