Terim neşteri vurdu! İşte ayrılacak isimler

Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinde bekleneni sergileyemeyen Galatasaray'da devre arası transfer dönemi çalışmaları aralıksız devam ederken, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda bazı isimlerle yollar ayrılıyor.

Galatasaray'da Garry Rodrigues'in satılmasının ardından yaprak dökümü sürecek gibi görünüyor.

Fatih Terim'in isteği doğrultusunda yapılan görüşme sonrası milli futbolcu Serdar Aziz ile görüşülmüş ve kendisine kulüp bulunması istenmişti.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Serdar Aziz'in ardından Eren Derdiyok hakkında da rapor hazırlayarak takımdan gönderilmesini istemişti. Bu gelişmelerin ardından sarı kırmızılı ekipte yaprak dökümü sürecek gibi görünüyor.

Sarı-Kırmızılı ekipte, bir süredir Arap kulüplerinden teklifler alan Maicon ile Belhanda'nın, bu ay içinde takımdan ayrılma ihtimalinin hayli yüksek olduğu belirtiliyor. Aslan'ın 10 numarası Belhanda ile Araplar'ın yanı sıra Fransız devi Monaco da yakından ilgileniyor.

İkisi de 5'er milyon Euro Maicon için de sezon başında devrede olan Al Hilal Kulübü'nün teklif getirmeye hazırlandığı belirtiliyor. Galatasaray'ın bu transfer görüşmesinden beklentisi de yine 5 milyon Euro seviyesinde.

Brezilyalı savunmacının ayrılma durumuna göre, Galatasaray defans hattını 2 stoperle birden güçlendirebilir. Transferin resmiyete dökülmesi için Sarı-Kırmızılı ekibin savunmaya takviye yapması bekleniyor. Ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan Çaykur Rizespor, önceliğini savunma hattına vermişti. Bu doğrultuda Mavi-Yeşilliler, Galatasaray'da fazla süre bulamayan Ahmet Çalık'ı listesine almıştı. Karadeniz ekibi, 24 yaşındaki stoperin kiralanması konusunda Aslan ile anlaştı. (Takvim)