12 Ocak 2017 Perşembe Günlük Burç Yorumları





12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç Koç Burcu

KOÇ: Gökyüzü bugün oldukça mücadeleci cesur kararlı ve istekli bir ruh halinde olacağınızı göstermekte. Yaşadıklarınızın istek ve hedeflerinizin tüm sorumluluğunu alarak yeni başlangıçlar yeni fikirler Geliştirecek ve bunların zamanlamaları için planlar yapacaksınız. Gelişmeler sizin istediğiniz hızda ilerlemese de yapacaklarınızı belirledikten sonra yavaş yavaş hepsinin gerçekleştiğini gördükçe oldukça mutlu olacak ve kendinize olan güven ve saygınızı daha da kuvvetlendireceksiniz. Duygusallığınızı kendi içinizde yaşayacak adeta içinde bulunduğunuz çıkmazdan bir hamle de çok daha güçlü bir halde çıkarak cesur adımlarla isteklerinize doğru koşar adım ilerlemeye başlayacaksınız. Bugün katıldığınız bir davet ya da toplantı da ilgi odağı olabilir işinizle ilgili pek çok maddi anlamda da kazançlı çıkacağınız teklif alabilirsiniz. Şans sizden yana…

12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç Boğa Burcu

BOĞA: Bugün sakin ve huzurlu bir ruh halinde olacak masum duygularınızla çevrenizde hayranlık uyandıracaksınız. Olaylara yaklaşımınızda ki içtenlik aşılması zor engellerin bile üstesinden gelmenizi sağlayacaktır. Bugün dikkat etmeniz gereken konu bu olumlu ruh halinizin rakiplerinizin kıskançlık duygularını harekete geçirerek size saldırır tarazda konuşmalarda bulunup dengenizi bozmaya çalışmalarına fırsat vermemeniz olmalıdır. Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak. Maddi olarak şanslı bir gün talih oyunlarında sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden sorunları çözüme kavuşturabilmek tamamen sizin elinizde yeter ki isteyin ve unutmayın ki Aşk fedakarlık sabır ve emek gerektirir…

12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç İkizler Burcu

İKİZLER: Gökyüzü güne son derece dinamik ve enerji dolu başlayacağınıza işaret ediyor. Olgun ve pozitif yaklaşımlarınız çevrenizdeki insanları bir hayli şaşırtacak. Düşünceli ve kaygılı halleriniz dostluk maskesi altına saklanmış kişileri mutlu ederken bugün ki olumlu haliniz onları rahatsız edebilir. Kendinize olan güveninizin her geçen gün daha da güçlenmesiyle iş hayatınızda yerinde çıkışlar sergileyecek insanların beğeni ve desteğini alarak rahatlıkla ilerleyebileceksiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz paylaşımlarınız olmalı kiminle nerede ne konuştuğunuza gizliliğe önem verin. Fikir ve projelerinizin uygulamaya geçmeden önce başkalarının kulağına çalınırsa zor durumda kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sadece duygularınızla değil mantığınızın da sesine kulak vererek tercihlerinizi belirlerseniz mutluluğun keyfini çıkarabilirsiniz.

12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç Yengeç Burcu

YENGEÇ: Gökyüzü duygusal konularda yaşanan olumlu gelişmelerle yeniden hayatın keyfine vardığınız güzel ve keyifli bir güne işaret etmekte. Yaşadığınız güzel gelişmelere başkalarının müdahil olmasına izin vermeden duygularınızı içinizde yaşamaya özen gösterin. Bu konuda geçmişte yaşadığınız acı deneyimleri unutmadan hareket etmeniz faydanıza olacaktır. İş hayatınızda ise resmi evraklarla ilgili her şeyi okuduğunuzdan emin olmalı ve sizin kontrolünüzden geçmeden hiçbir şeyin altına imza atmamalısınız. Özel yaşamınızda uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlar dostlarla bir araya gelebilir ve çözümsüz kaldığınız bir çok konuda onların görüşleri ile doğru kararlar alarak rotanızı belirleyebilirsiniz.

12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç Aslan Burcu

ASLAN: Gökyüzü sosyal yaşamınızda sizleri rahatlatacak gelişmelere işaret etmekte. Bugün gelişen olaylar var olan sıkıntılı süreci hafifleterek daha sağlıklı kararlar alabilmenizi sağlayacaktır. Yaşadığınız gergin olayların hayatınızın geneline yayılmasını önlemek tamamen sizlerin iradesinde. Ya bu iradeyi gösterip yaşanacak güzel gelişmeleri akıllıca değerlendirir ve yeni bir başlangıç yapmayı seçersiniz. Ya da bu olaylara gereğinden fazla takılarak sürekli olarak haklı olduğunuzu ispatlamak adına kendinizi hırpalayarak geçmişe takılıp kalıp fırsatları değerlendiremezsiniz. Hepimiz kendi seçimlerimizin bedelini ödüyoruz. Tercih hakkı tamamen size kalmış. Bu dönemde yaşamınızın her alanında dürüst ve şeffaf olmayı seçerseniz. Evren sizi iş ve özel hayatınızda fazlasıyla mükafatlandıracaktır.

12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç Başak Burcu

BAŞAK: Konsantrasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalarınızı bugün ele alabilirsiniz. Öğrenme gücünüz son derece yüksektir. Toplantılar görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Popülaritenizin yükselmeye başladığı şanslı bir süreç sizler için. Tamamlanmamış eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın sevgi dolu yaklaşımları ile moral bulacak huzurun sevginin kutsallığını yoğun olarak yaşayacaksınız. Bekar Başaklar duygularınızın değerini bilen size kendinizi özel hissettiren dürüst bir insanla yeni bir aşkın içinde bulabilirsiniz kendinizi.

12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç Terazi Burcu

TERAZİ: Gökyüzü bugün beklediğiniz bir haberi alıp güne pozitif etkilerle başlayacağınızı müjdelemekte. Bu işinizle ilgili bir konu olabileceği gibi uzun zamandır devam eden hukuksal bir konunun olumlu sonucu da olabilir. Bugün kendinizi duygularınızı hem iş hem de özel yaşamınızda çok güzel bir şekilde ifade edebilir ve yapmak istedikleriniz konusunda çevrenizin olumlu desteğini alarak itibar görebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır ilgi duyduğunuz biri ile yakınlaşabilir yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Beraberliği olmayan Teraziler ise, Geçmişte kalan bir ilişki ile gelişmeler yaşanabilir. Sizler çok sabırlı ve Aşk’a saygı duyan kişiler olarak yaşadıklarınız doğrultusunda karşınızda ki insana bir şans daha verip vermemeyi belirleyebilirsiniz…

12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç Akrep Burcu

AKREP: Gökyüzü çevrenizdeki insanlar iletişiminizin fazlasıyla önem kazanacağına işaret etmekte. Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler ve yenilikler zamanı sizler için. Gökyüzü, Kişisel gelişim için sizlere fırsat sunuyor problem yaşadığınız insanlarla sorunlarınızı konuşarak ve karşınızda ki insanın fikirlerine önem vererek sakinlikle çözüme kavuşturabilirsiniz.. Bu dönemde kendinize dair güçlü bir anlayış geliştirebilir isteklerinizi yaşamdan beklentilerinizi dengeleyerek yola devam ya da tamam diyebilirsiniz. Gökyüzünün bu olumlu enerjilerini iyi değerlendirin. Bugün rahatsızlık duyduğunuz çözüme kavuşturmanız gereken konuları ele almak için harika bir zamandır.

12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç Yay Burcu

YAY: Bugün sebebini bilmediğiniz bir şekilde içine kapanık dalgın bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bu durum iş hayatınızda problemlere neden olabileceği gibi kazalara karşı da dikkatli olmanız için uyarıcı. Kısa sürelide olsa dinlenmeli yaşadığınız olumsuz olayların sizi ruhsal ve fiziksel olarak sarsarak daha büyük sorunlara yol açmaması için kendinize değer vermeli ve yüreğinizin sesine kulak vererek içinde bulunduğunuz huzursuzluktan çıkmak için mücadele etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ait olma duygunuzun zayıf olduğu bir gündesiniz.

12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç Oğlak Burcu

OĞLAK: Gökyüzü bugün yaşanacak gecikmelerin önemli işlerinizin aksamasına neden olacağına işaret etmekte. Birlikte çalıştığınız insanların sorumsuzca yaklaşımları sebebiyle yaşanabilecek bu duruma kontrollü davranarak engel olabilirsiniz. İnsanların umursamaz tavırları sinirlenmenize ve buna bağlı sağlık problemleri yaşamanıza neden olabilir. Dikkatli davranın her şeyin sorumluluğunu tek başınıza taşıyamazsınız fakat iş yükünüzü hafifletecek sorumluluğu en az sizin kadar yüksek kişilerle net bir şekilde konuşarak bu konuda yardımlarını isteyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yakın çevrenizle ilgili uzun süredir devam eden problemlere şiddetli tepkiler göstererek bazı insanları yaşamınızdan tamamen çıkarabilir ya da aranıza belli bir mesafe koyabilirsiniz. Bugün olabildiğince kararlı olmalı ve düşüncelerinizi uygulamalısınız.

12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç Kova Burcu

KOVA: Bugün son derece aktif ve girişimci bir ruh halinde olacak ve birlikte çalıştığınız insanları da motive ederek yapmanız gereken işleri süresinden önce tamamlayabileceksiniz. Bu olumlu tavrınız sizi yeni bir pozisyona taşıyabilir. Kendinize güvenin yetenekleriniz ve zekanız sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmayacak en önemli değerlerinizdir.Bugün daha önce değerlendiremediğiniz finansal bir konu olay arkadaşlarınız vasıtasıyla gündeminize gelebilir ve o zaman yapamadığınızı şimdi farklı yaklaşımlarınızla akıllıca değerlendirerek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda yaşanacak güzel gelişmeler söz konusu içine kapanık tavırlar sergilemekten kaçının ve bu güzel enerjilerin keyfini çıkarmaya bakın .

12 Ocak 2017 perşembe Günlük Burç Balık Burcu

BALIK: Gökyüzü bugün size vaat edilen fakat bir takım gecikmeler yüzünden gerçekleşmeyen konuların rahatsızlığını hissedeceğinize işaret etmekte. Bilmelisiniz ki, Gecikmeler yaşanıyor olsa da size verilen sözler zaman içinde gerçekleşecek ve isteklerinize ulaşabileceksiniz. Kendinizi daha ileriye taşımak için gereken güce ve zekayasahipsiniz şimdi akıllıca davranışlar sergileyerek pozisyonunuzu kuvvetlendirebilirsiniz. Bugün harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Uygulanması zor fikirler, endişeli davranışlar, sinirli ve kızgın tavırlar ile beklenmedik aksamalar günün olayları arasında olabilir. Yolculuk planlarında aniden değişimler çıkabilir. Özel yaşamınızda ise aşkın gücü ile huzur bulacaksınız….