MALZEME LİSTESİ:
1 demet sakarcık
2 yumurta
2 çorba kaşığı tereyağı
tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI:
Sakarcık otunu haşlıyoruz ve süzüyoruz. Tavaya tereyağını koyup eritiyoruz. Sakarcığı koyuyoruz ve biraz soteliyoruz. Yumurtaları bir kaseye kırıp karıştırıyoruz ve sakarcığın üzerine döküyoruz. Tuz ve karabiberini döküyoruz. Alt taraf pişince ters çeviriyoruz. Diğer tarafı da pişince tekrar çeviriyoruz. İki tarafı da kızarınca servis ediyoruz.
Alıntı

Asrevya

Üyelik tarihi
03 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Antalya
Mesajlar
20.169
Seslenildi
1439 Mesaj
Etiketlendi
51 Konu
08 Ekim 2015 Günün Yemeği Sakarcık Kavurması
08 Ekim 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
Değeri değere değen kavrar.
Bilgi kokmayan karşı çıkışlarda cehalet kokusu ve kompleks vardır.