Tarif Malzemeleri
4 adet milföy hamuru
2 çorba kaşığı tereyağı
6 adet soğan (piyazlık)
2 çay kaşığı şeker
1\2 çay kaşığı kekik
1 çorba kaşığı balzamik sirkesi
10 adet ançüez
15 adet siyah zeytin (çekirdeksiz)
2 çay kaşığı zeytinyağı
Tuz ve karabiber
Tarifin Hazırlanışı
Tereyağını eritin ve piyazlık doğranmış soğanlarla birlikte 2 çay kaşığı şekeri ilave ederek kısık ateşte tencerenin ağzı kapalı bir şekilde arada karıştırarak 20-25 dakika karamelize olana kadar pişirin.
Pişen soğanlara sirkeyi ve kekiği ilave edin ve ateşin altını kapayın.
Milföy hamurunu 10*30 cm diktörgen olacak biçimde açın.
Sırasıyla üzerine soğan,zeytin ve ançüezleri yayın.
170 derecede 15-20 dakika pişirerek servis edin.
Elif


Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
35
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali

Pissaladiére-Soğanlı Tart
25 Şubat 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.