Limonlu punch tarifi için malzemeler
Yarım su bardağı bal
750 ml cin bazlı bir likör
2.5 su bardağı cin
2 su bardağı konyak
2 su bardağı taze limon suyu
750 ml köpüklü beyaz şarap
Limon dilimleri
Tane karanfil
Limonlu punch hazırlanışı
Balı bir miktar sıcak suya ekleyip açılmasını sağlayın ve soğutun. Likör, cin, konyak, şarap ve limon suyunu ballı şuruba ekleyip karıştırın. Karışımı geniş bir kaseye alarak 4 saat buzdolabında bekletin. Üzerine karanfil batırdığınız limon dilimlerini ekleyip servis yapın.
BlackdeviL
Üyelik tarihi
06 Ekim 2016
Bulunduğu yer
İSTANBUL
Mesajlar
2.524
Seslenildi
130 Mesaj
Etiketlendi
16 Konu
Ruh Hali
Limonlu Punch
17 Ağustos 2019
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.