Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Farkedmez
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Farkedmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
13 Nisan 2016
Bulunduğu yer
Tel'aran'rhiod
Mesajlar
20.014
Seslenildi
1781 Mesaj
Etiketlendi
96 Konu

Standart En Çok Kazandıran 15 Harika Meslek Hangileridir?

18 Ocak 2017
1

Günümüzde birçok bireyler tarafından merak edilen konulardan biri de en çok kazandıran mesleklerin hangileri olduğu konusudur. Dilerseniz çokça merak edilen bu konu hakkında makalemiz üzerinden bilgiler sunalım. Hızla değişen çağımız ile birlikte bazı meslekler geçmişe göre günümüzde çok daha fazla kazançlar sunmakla birlikte bu nedenle en fazla tercih edilen meslekler haline gelmektedir. Her birinin yıllık ortalama kazançlarının oldukça yüksek olduğu kazandıran meslekler aynı zamanda yüksek kazançları ve geniş çalışma alanları sayesinde yalnızca günümüzün değil aynı zamanda geleceğin de en gözde meslekleri arasında yer almaktadırlar. Dilerseniz en çok kazandıran 15 harika meslek hangileridir konumuz hakkında sizlere hemen bilgiler sunalım.



İşte Günümüzde En Fazla Kazandıran 15 Harika Meslek Şunlardır;

  • Uzay mühendisliği: Son yıllarda oldukça ilgi gören uzay mühendisliği yıllık ortalama olarak 68 bin 250 dolarlık kazancı sayesinde günümüzde en fazla kazandıran 15 harika meslek arasında yer almaktadır.
  • Lisanslı hemşire asistanlığı: Günümüzde en fazla kazandıran harika 15 meslekten biri de lisanslı hemşire asistanlığıdır. Yıllık ortalama olarak 30 bin 250 dolar kazandıran bu harika meslek bu niteliği sayesinde çokça tercih edilmektedir.
  • Kimya mühendisliği: Günümüzde en fazla kazandıran 15 harika meslekten biri de kimya mühendisliğidir. Yıllık ortalama olarak 70 bin 250 dolar kazandıran bu harika meslek günümüzde birçok bireyler tarafından tercih edilmektedir.
  • Elektronik mühendisliği: Günümüzde en fazla kazandıran 15 harika meslekten biri de elektronik mühendisliğidir. Yıllık ortalama olarak 67 bin 100 dolar kazandıran bu harika meslek bu niteliği sayesinde birçok bireyler tarafından tercih edilmektedir.
  • Web tasarımcılığı: Günümüzde en fazla kazandıran 15 harika meslek arasında yer alan web tasarımcılığı geçmiş dönemlere göre son yıllarda çokça tercih edilen meslekler arasında bulunmaktadır. Yıllık ortalama olarak 70 bin 600 dolar kazandıran bu harika meslek aynı zamanda bu niteliği sayesinde çokça tercih edilmektedir.
  • Mimarlık: Geçmişten günümüze her zaman ilgi gören mimarlık mesleği de günümüzün en fazla kazandıran 15 harika mesleği arasında yer almaktadır. Yıllık ortalama olarak 72 bin 650 doların kazanılabildiği mimarlık mesleği aynı zamanda yapılmasının en eğlenceli olduğu meslek grupları arasında yer almaktadır.
  • Eğitim uzmanlığı: Günümüzde en fazla kazandıran 15 harika meslekten biri de eğitim uzmanlığıdır. Yıllık ortalama olarak 48 bin 700 doların elde edilebildiği eğitim uzmanlığı ülkemizde de çokça tercih edilen harika meslekler arasında yer almaktadır.
  • Yazılım mühendisliği: Günümüzde en fazla kazandıran harika 15 meslekten biri de yazılım mühendisliğidir. Zorlu meslekler grubunda bulunan yazılım mühendisliği mesleği yıllık ortalama olarak 63 bin 550 dolar kazandırmaktadır.
  • Güvenlik teknisyeni: Günümüzde en fazla para kazandıran harika 15 meslekten biri de güvenlik teknisyeni mesleğidir. Geçmiş yıllarda genellikle batı ülkelerinde yapılan bu harika meslek günümüzde ülkemizde de icra edilmektedir. Yıllık ortama kazancının 30 bin 750 dolar olduğu güvenlik teknisyeni mesleği bu sayede birçok bireyler tarafından tercih edilmektedir.
  • Elektronik mühendisliği: Günümüzün en fazla kazandıran harika 15 meslekten biri de elektronik mühendisliğidir. Oldukça zahmetli mesleklerden olan elektronik mühendisliği mesleği yıllık ortalama olarak 65 bin 600 dolarlık kazancı sayesinde oldukça ilgi görmektedir.



  • Çevre, sağlık ve güvenlik mühendisliği: Günümüzde en fazla kazandıran harika 15 meslekten biri de çevre, sağlık ve güvenlik mühendisliğidir. Yıllık ortalama olarak 54 bin 500 dolar kazandıran bu harika meslek özellikle de son dönemlerde oldukça ilgi görmektedir.
  • Web uygulama geliştiricisi: Günümüzde en fazla kazandıran ve ilgi gören 15 harika meslekten biri de web uygulama geliştiricisi mesleğidir.Yıllık ortalama olarak 55 bin 950 doların kazanıldığı bu harika meslek özellikle de internet dünyasına merak duyanlar tarafından tercih edilmektedir.
  • İş güvenliği uzmanı: Yıllık ortalama olarak 56 bin 750 dolar kazandıran iş güvenliği uzmanı mesleği bu niteliği sayesinde günümüzde en fazla kazandıran meslekler arasında yer almaktadır.
  • Sistem mühendisliği: Günümüzde en fazla kazandıran 15 harika meslekten biri de sistem mühendisliğidir. Yıllık ortalama olarak 66 bin 550 dolar kazandıran bu harika meslek bu sayede son dönemlerin en fazla tercih edilen meslekleri arasında yer almaktadır.
  • Mühendislik: Geçmişten günümüze çokça tercih edilen mühendislik mesleği de yıllık yüksek kazancı sayesinde günümüzün en fazla kazandıran 15 harika mesleği arasında yer almaktadır. Yıllık ortalama olarak 62 bin 900 dolar kazandıran mühendislik mesleği aynı zamanda yer aldığı mesleki gruba göre de yıllık olarak çok daha fazla kazandıran meslekler arasında yer almaktadır.


Makalemizde de görüldüğü üzere günümüzde en fazla kazandıran 15 harika meslek bulunmaktadır. Sizler de günümüzde en fazla kazandıran mesleklerin hangileri olduğunu ve bu harika meslekler arasında tercih yapmayı isterseniz makalemizdeki en fazla kazandıran 15 harika meslekleri inceleyebilirsiniz.

Jön TüRk bunu beğendi.
İbid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
15 Ocak 2017
Mesajlar
602
Seslenildi
75 Mesaj
Etiketlendi
17 Konu
Standart Cevap: En Çok Kazandıran 15 Harika Meslek Hangileridir?
19 Ocak 2017
2
bir çoğu bizim ülkemiz de iş bulamıyor.
"Sus bir süre, ey rüzgar! dur bir an, ey ırmak! vadide sesim çınlasın diye, yolcum beni işitsin diye."
G-W-A
Bishamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Kasım 2016
Mesajlar
1.770
Seslenildi
141 Mesaj
Etiketlendi
54 Konu
Standart Cevap: En Çok Kazandıran 15 Harika Meslek Hangileridir?
19 Ocak 2017
3
Hangi ülke de kazanıyor bu meslek çalışanları?

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj