Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Okul Tanıtımları (https://www.forumunuz.com/okul-tanitimlari/)
-   -   Uğur Okulları Tuzla Anadolu Lisesi | İstanbul (https://www.forumunuz.com/okul-tanitimlari/146546-ugur-okullari-tuzla-anadolu-lisesi-istanbul.html)

Damla 07 Ocak 2019 05:57

Uğur Okulları Tuzla Anadolu Lisesi | İstanbul
 
Uğur Okulları Tuzla Anadolu Lisesi | İstanbul



Özel Tuzla Uğur Okulları Anadolu Lisesi Hakkında
İstanbul Tuzla 'da bulunan Özel Tuzla Uğur Okulları Anadolu Lisesi öğrencilerini hedeflemiş oldukları üniversiteye ve aydınlık bir geleceğe hazırlarken Türkiye 'nin en özgün lisesi olarak eğitime yeni bir bakış açısı kazandırmaktadır. Özel Tuzla Uğur Okulları Anadolu Lisesi üniversite sınavı ve kariyer odaklı eğitim modeli ile geleceğin başarılı, yenilikçi, kendini geliştirmiş, bilinçli, çevresine duyarlı ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyleri yetiştirmeyi amaçlamaktadırlar. Özel Tuzla Uğur Okulları Anadolu Lisesi içerisinde bulunan kişiye özel rehberlik hizmeti sayesinde yeteneklerini keşfetmeye hazır ve amaçları,hedefleri doğrultusunda meslek seçimi yapmak isteyen öğrencilerine yardımcı olmaktadır. Özel Tuzla Uğur Okulları Anadolu Lisesi Dünya üniversitelerini hedefleyen, en az iki yabancı dil bilgisine sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Okulda yabancı dil olarak öğrencilere İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Özel Tuzla Uğur Anadolu Lisesi yabancı dil, bilimsel projeler, spor, olimpiyatlar, müzik, ulusal ve uluslararası projeler, görsel sanatlar gibi alanlarda her öğrencinin kendini geliştirebilmeleri açısından öğrencilerine okul içerisinde birçok imkan sağlamaktadır. Çünkü Özel Tuzla Uğur Okulları Anadolu Lisesi öğrencilerinin sadece akademik alanda değil sosyal ve kişisel açıdan kendilerini geliştirmelerini amaçlamaktadır. Özel Tuzla Uğur Anadolu Lisesi öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını zengin içerikli kütüphaneleriyle sağlamaktadır. Öğrencilerine kütüphane bulunan birçok yayınla, bilgisayar donanımlarıyla, internet bağlantılarıyla aradıkları her şeyi bulabilmeleri açısından imkanlar sunmaktadır. Özel Tuzla Uğur Okulları Anadolu Lisesi 'nde bulunan fen bilgisi laboratuvarı deney hazırlama ve derslik olmak üzere 2 bölümden oluşmakta ve teknik olarak kaliteli cihazlar, araçlar ve maddelerle donatılmış olan bu laboratuvarlarda öğrencilerin deneyerek öğrenmeleri sağlanmaktadır. Özel Tuzla Uğur Okulları Anadolu Lisesi 'nde 18 kişilik sınıflarda dersler 08:30 da başlamakta ve 16:20 de son bulmaktadır.

26 Kasım 1968′ de Laleli’ de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Uğur Dershaneleri bugün, dönüştüğü Uğur Okulları ile Türkiye’nin her noktasında, konusunda uzman öğretmenleriyle Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunmaktadır.

Okul öncesinden itibaren insani değerlerle donatılmış; sorgulayan, araştıran, üreten nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Uğur Okulları, lise ve üniversitelere hazırlıkta çağa uygun modeller ve programlar konusunda kendi içinde başlattığı yarışı tüm hızıyla devam ettirmektedir. Başarısı kanıtlanmış ilke ve modellerinden hareketle, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, Kişiye Özgü Eğitim Modeli, Kodlama Eğitimi, Uğur International desteğiyle Kanada, İngiltere ve ABD gibi dünyanın birçok ülkesinde eğitim imkanı, erkenSTEM ve STEM yaklaşımları ile Uğur Okulları, yarım asırlık başarı deneyimini 36'sı kampüs olan toplamda 130 okulu ile sürdürmektedir.


Misyon
Tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak ve gençleri sevgiyle kucaklayarak onların hizmetinde olmak.

Ve böylece gençlerimizin; ülkemizde ve dünyada istedikleri üniversiteye yerleşerek, öz güvenleri yüksek, başarılı, ülkesine ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.


Vizyon
Çağdaş eğitim ortamı, yabancı dil öğretimi, rehberlik ve kariyer hizmetleriyle fark yaratan dünya çapında bir okul olmak.


Değerlerimiz
Uğur Okulları; global standartlarda, yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek, tüm çalışmalarında kaliteyi ön planda tutarak, problemlere karşı sonuç odaklı yaklaşımıyla gençlere örnek oluşturarak, yeni kuşakları “iyi insan olma” bilinciyle yetiştirerek öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlar.

Özel Tuzla Uğur Okulları Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri
Evliya Çelebi, Sahil Blv No:2 D:no:6/1, 6, 34944 Tuzla/istanbul

Telefon: 0216 446 1633


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem